Love-orgonite

Het begin

Basis orgonite bestaat uit een mengsel van 50% organische stof (hars) en 50% anorganische stof (ijzer, aluminium, koper, zilver,goud of andere metaalsoorten) en kristal. Meestal bergkristal, maar ook andere kristalen kunnen erin verwerkt worden. Dit kan van alles zijn. Elke vorm, maar ook elk aanvullend materiaal kent zijn eigen werking. De hars, ik gebruik altijd polyester, zet uit in je warme hand en krimpt op een koele plaats. Hierdoor worden de deeltjes metaal tegen de deeltjes kristal gedrukt, en hierdoor ontstaat weer een piézo elektriciteit dat altijd maar in beweging is, net als een kwartshorloge die op kwarts energie loopt.   Het orgonite is als het ware een generator en versterkt op deze wijze weer de werking van vormen en toegevoegde materialen en functies. Naast het maken van Towerbusters begon ik spontaan andere vormen te ontwikkelen, geïnspireerd door kristallen, zoals de Chembusters, Ascentie-produkten, en orgonite schedels en draken.

Al gauw creëerde zich een team van liefdevolle mensen om mij heen die me allerlei materialen en vormen aanreikten, zoals mijn broer die voor ijzer en aluminium zorgt, vrienden die me helpen mallen te maken voor piramides, mijn moeder die overal koperdraad vandaan haalt, vrienden die helpen bij het opzetten van de website, mensen die voelen wat de verschillende vormen en stenen met ons en de omgeving kunnen doen. Dit is voor mij een duidelijk signaal dat de nieuwe tijd begonnen is….Samen creëren!

Inmiddels is er nu ook een facebook pagina,  waar we op liefdevolle wijze elkaar ondersteunen in de nieuwe energie, we delen onze kennis, ervaringen en kunstjes, maar ook onze verdrietjes, pijnen, gelukjes, kortom; alles wat we op ons ascentie-pad tegen komen en moeilijk kunnen delen in de “gewone” wereld….Je kunt hier ook aan meedoen door mij een mailtje te sturen; monique.calis@gmail.com

Een artikel over de werking van kristallen geeft ook aan hoe orgonite werkt, omdat dit gevuld is met kristallen. Klik hier om dat artikel te lezen.

Uitleg Kristallen en Orgonite

Pagina's: 1 2