Love-orgonite

Orgonite schedels

Orgonite Schedels;

Dit zijn Orgone Schedels, gemaakt in verschillende periodes met verschillende materialen in diverse prijzen. Kijk gewoon welke je “aanspreekt” . Orgonite trekt dus “negatieve” energie aan en zet die om in licht en liefde. De vorm van de schedel staat voor voorouderlijke energie en het spiegelen van je eigen zielseigenschappen waar je op dat moment mee bezig bent. De voorouderlijke energie is ook van je zelf, wij zijn onze eigen voorouders en onze toekomstige kinderen.
Je kunt dus met de schedels mediteren of bezinnen op vraagstukken of negatieve beelden en overtuigingen die vervolgens aan het licht komen, “gezien mogen worden” en dan in alle liefde en acceptatie losgelaten. Verder kun je ze bij dragen, gewoon in je zak, om af en toe aan te raken en je bewust te worden van je IK BEN kracht.

               
Ik laat ze allemaal zien met een korte beschrijving, de prijs en de inhoud.

 

Messing Skullies;

Deze schatjes zijn gemaakt van Messing poeder, mijn Magic powder en in de rechtse wat “glow in the dark” poeder. Ze lijken wat Aliën-achtig, zijn echter zeer vriendelijk, pakken je “probleempjes” liefdevol aan en helpen je te zien wat ze je brengen, zodat je ermee aan het werk kunt.

               

 

           

 

 

Ashtar;(Deze Ashtar is vertrokken, ik heb een aantal nieuwe gemaakt,mail me gerust voor foto’s.)


Een prachtschedel met een Aliën uiterlijk, heel zacht en vriendelijk. In de ogen is Turkoise verwerkt. In het achterhoofd een Bergkristallen kluster met vele punten en vele regenbogen die op een Davidsster van puur ( 99,7%) zilver staat.   Contact met je hoger zelf, helderheid en liefde via je hartchakra en thymus staan hier centraal. Ashtar is € 99,-

            

 

Mini-Skullies;

Verschillende kleine Schedeltjes van diverse materialen. Leuk om als hangertje bij je te dragen of aan een sleutelbos, telefoon, buideltje. Ik heb ze ook gebruikt voor een Mala, een gebedsketting voor Mantra’s.

Ruim 2 cm. De middelste is hars met Messing en mijn Kristalpoeder. De andere 2 zijn giethars met een Herkimer erin. Lekker in je broekzak, deze lachebekjes.

   

 

Iets kleiner, met een ophang-oogje. De bovenste met Messing, de voorste met heldere Giethars en een Herkimer.

   

 

 

 

 

 

  

En dit lieverdje is een echte Little Grandmother….ik zie haar al breiend op een veranda zitten op een schommelstoel……

 

 

Alle mini skullies zijn € 15,- per stuk.

Zeer speciale Mini-Skulls;
Janus hoofdjes, zie JANUS en ook mijn eigen Bergkristallen schedel Janua

Jesus Janus hoofd (1) Jesus Janus hoofd (2) Jesus Janus hoofd (3) Jesus Janus hoofd (4) Jesus Janus hoofd (5)

De linker is helder met een Herkimer, de rechter bewerkt met wat lichtgevend poeder, geeft daardoor licht in het donker, bevat ook een Herkimer.

Deze zijn een replica van een houten model, afkomstig van een antieke rozenkrans uit Frankrijk. Deze Hoofdjes zijn € 22,-

JanushoofdOrigineel

 

 

Drie Aarts-Engelen; Raphaël, Michaël en Gabriël

Deze 3 kanjers ontstonden alle drie tegelijk. Iemand vroeg me om Michaël en Raphaël, toen ze zich afmeldde was ik er al aan begonnen en wist ik dat het er 3 moesten worden. Gabriël wilde er ook bij. De foto’s spreken voor zich, ik vertel alleen wat ik er in heb gedaan, voel zelf maar welke je roept…..

AA Raphaël; 
Dit is de Helende Aarstengel, helpt bij fysieke, emotionele en spirituele genezing. Zijn kleur is groen.  In zijn ogen is dan ook Peridoot (Olivijn) verwerkt. In zijn hoofd een rood-koperen Phi-Harmonizer op een heldere Herkimer Diamant. Daarachter een ruwe Turkoise steen en daarnaast een Heliotroop ofwel Bloedsteen ( Zo genoemd vanwege de rode stippen in de groene Jaspis die het bloed van Jesus uitbeelden)

AA Michaël;

Dit is de Engel der bescherming, met zijn betoverende zwaard. De kleur blauw behoort Hem toe, tevens de kleur die van orgone energie uitstraalt en ook beschermt.  In zijn ogen heb ik Aquamarijn verwerkt, zeer krachtig. In zijn hoofd een Lapis Lazulli die werkt op vriendschap en de keelchakra. Een mobious coil onder een Parel van Bergkristal, opgeladen bij mijn Michaël Kristallen, in zijn achterhoofd.

 AA Gabriël;

De Boodschapper, spreekt voor zich……brengt boodschappen voor ieder die daar voor open staat en aan toe is. Bracht ook de boodschap aan Maria dat ze de Moeder van Jesus  mocht worden. In haar ogen zit rode Granaat, voor Aarding en je Basis-gevoel. In haar hoofd een in koper gewikkelde Herkimer, zorgt voor helderheid wanneer je met haar in contact treed. De ruwe Turkoois verbindt met het bovenste deel van je Hartchakra( boven het groen en rose, net onder je keelchakra), opdat je boodschap met liefde ontvangen en gedeeld mag worden.

    

Deze Schedels kosten € 77,- per stuk. Alle 3 voor € 200,- Ze werken graag samen en daardoor heel krachtig; heling, boodschappen en bescherming.

Gabriel, Michael en Raphael.
Gabriel, Michael en Raphael.
Gabriel, Michael en Raphael.