Love-orgonite

Seleniet

Seleniet

Ik ben helemaal weg van Seleniet.  Het is zo’n pure, zachte liefdevolle steen die gemakkelijk te bewerken is tot nog puurder en zachter….er bestaan vele geslepen vormen zoals eieren en bollen, wands, staven etc.  Echter een Schedel van Seleniet was ik nooit tegen gekomen. Dus besloot ik er een te maken…..
Van een goede vriend kreeg ik een enorm brok Marokkaanse Seleniet, om uit te proberen. Daar heb ik mijn eerste grote Schedel van gemaakt. Dat is Goddess Luna, de Maan Godin, die ook in de Kaartenset is verwerkt.

 

 

Seleniet Staven of Wands;

Een vriendin in San Diego stuurt me regelmatig van alles toe in ruil voor Orgonite Produkten. Daar doet ze vrijwel altijd Seleniet Staven bij, ruwe Staven in diverse maten. Daar maak ik dan weer mooie Wands van, in allerlei vormen.  De ruwe vorm laat gewoon omvormen tot een eigenzinnige vorm, soms 3-zijdig, 4-zijdig of rond. Een heel leuk proces. Een keer heb ik een mooie Dragon-Wand gemaakt en naar haar terug gestuurd.

Algemene info Seleniet;

Hoog vibrerende hulpmiddelen voor het activeren van alle Chakra’s, met name de Kruin en Derde Oog Chakra’s. Helpt bij communicatie met Engelen en Hemelse Helpers. Versterkt de Telepathische Verbinding met mensen en plaatsen met Heilige afkomst en Wijsheid. Zorgt voor verbinding met verleden, heden en toekomst. Versterkt je Meditatie Vermogen.
Goed voor het oplossen van oude rommel en pijnen van traumatische ervaringen uit vorige levens. Brengt Licht en Genezing in elke cel en verhoogt de Licht Vibratie. Versterkt je Hoger Zelf en brengt speelsheid en vreugde in je leven.

Het Activeren van de Chakra’s;

Om de Chakra’s te activeren hou je een Selenieten Staaf in je rechterhand met je linkerhand omklem je de rechter. Hou je handen op een armlengte voor je. Wijs met de Staaf naar je Kruin Chakra terwijl de Staaf voor je armlengte houdt. Beweeg zo langzaam met de Staaf in je handen langs al je Chakra’s van Kruin tot Basis Chakra.
Je kunt deze activatie ook uitvoeren met 2 Selenieten Staven, in elke hand één.

Te koop: mooi torentje van Seleniet . Fijn om vlak bij te zetten waar je maar wilt. Te gebruiken voor fijne dromen of medicatie met de Engelen. Bij het doen van kaartleggingen of behandelingen.

5€ exclusief verzenden.

Seleniet Schedel St George:

Deze heb ik vlak na Luna gemaakt. Eerst een Michaël die een draak versloeg en die inmiddels een nieuw huis heeft gevonden. En daarna deze St George die ook met draken werkte. Mannelijke versies met Seleniet, mannelijke energie dus.  St George kost 99 €