Love-orgonite

Draken

De draken worden wakker!! Ze zijn verbonden met de energie van walvissen en dolfijnen, maar ook met de schedels, voorouderen. Over de hele wereld komen draken voor; ze staan voor bescherming, liefde (geven EN nemen) bijstand en hulp, kijken met je mee naar je dagelijkse bezigheden en geven daarbij advies.

De draakjes kosten € 29,- per stuk

 

De draakjes zijn gegoten van heldere hars. Ze zitten op een bol. Dit kun je interpreteren zoals jij dat wilt; de AARDE, een EI of een PAREL.

In deze bol bevindt zich een (half)edelsteen, elk draakje een eigen steen/ kleur, waardoor het eigenschappen krijgt die op dat moment bij hem/haar horen. Je ziet dan dat de energie van deze draakjes heel verschillend is. De donkergroene is bv. groene Toermalijn en de oranje is Chalcedoon.

Draken hebben van zichzelf zowel mannelijke als vrouwelijke energie en soms tonen ze zich aan je als duidelijk vrouwelijk OF mannelijk, echter de basis is 2-slachtig. Ze zijn ook goed te vergelijken met Engelen.

Kinderen kiezen heel makkelijk hun eigen kleur, dat wat bij ze past, daar kunnen wij nog wel van leren. Gaan wij zoeken in boeken en gidsen, zij zullen gewoon hun favoriete kleur aangeven. Dat is dan precies wat ze nodig hebben.

Grote draken zijn € 39,- per stuk

Labradorieten Draak
Prachtige en krachtige Labradoriet in het “EI”….. Een aura-beschermer! Deze steen kreeg ik kado uit San Diego en is op zich al een ei. De kleuren zijn zo mooi, in zonlicht bekeken kun je er erg diep mee weg zakken alleen al door ernaar te kijken. Geeft bescherming tegen invloeden van buitenaf, bevat alle kleuren van onze aura en chakra’s. Versterkt het immuun systeem en neemt je makkelijk mee in meditatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

2012, Jaar van de Draak!

Alle hieronder genoemde Draken zijn weg en uitgevlogen….maarrrrr, nieuwe in de maak!

Geweldig; het jaar van de Draak begint op 23 Januari. De eerste week van dit jaar maakte ik een Draak van Orgonite en Shungit, een bijzonder mineraal dat dezelfde werking heeft als orgonite en ook nog erg mooi is. Git-Zwart! Ik kocht een kilo poeder ervan en ging aan de slag. Voila! Zie hier de eerste Draken.

            

Dit is het voorbeeld, een Draak van Paarse Fluoriet, gelinkt aan mijn Paarse Fluotieten Schedel, St. Germain. ( zie Kristallen Schedels) Hier mocht ik de mal van maken, waarna ik ging mengen met Hars, Shungit, mijn  eigen Magic Powder en Brons vijlsel. 

  

Het lijkt wel een Bronzen Draak! Nog wat bewerking van de ogen met hars met lichtgevende verf pigment en zijn ogen lichten op in het donker. 

    

De volgende Draak; 
Zelfde recept.

    

Hier heb ik de hoorntjes en neus bewerkt met lichtgevende pigment dus die lichten op in het donker, spannend!

  

Deze draak is nog zwarter, heeft een “spiegeltje” op zijn voorhoofd, zodat je jezelf lekker kunt spiegelen in de Draken Energie. 

 

 

 

 

     

Deze Draak is van heldere giethars met 2 Laser Kristallen in de hoorntjes en een Triskelon op het voorhoofd. In de ogen zoetwater pareltjes in een beetje lichtgevende hars, ook weer spannend in het donker. Zeer zachte energie ondanks de sterke laserkristallen. 

    

En dan hier 2 kleintjes, zo lief! Ongeveer 5 cm hoog. 

 

 

 

     

Light-Dragon;

Dit kleintje kreeg in zijn Parel of EI een grote Herkimer Diamant en onderin een Flower Of Life. Met een vleugje oplichtende pigment zodat ze in het donker lekker aanwezig is. 

         

De grote Draken zijn € 99,- en de kleintjes ieder € 33,-