Love-orgonite

Van Alles wat…..

Supergave lichte Citrien, vele spiegels en regenbogen.

Dit is zo’n mooi geschenk in je wezen…… Uren kun je er naar kijken en verdwalen. In het echt vele malen mooier als op de foto’s, hoewel die toch al erg mooi zijn.  Ze is een licht gekleurde Citrien, weegt 1348 gram, ruime kilo dus. Ze is 16 cm hoog. 6-vlaks geslepen A kwaliteit.
Ze werkt direct op je zonnevlecht, maakt je heel blij. Op een lichtplaatje gaat ze helemaal wild met haar regenbogen en spiegels. Mocht je het even niet meer zien zitten, laat je dan opvrolijken door haar vrolijke energie. Het is heel besmettelijk. Ze is € 555,00
Zie hier  voor een fijne beschrijving van wat Citrien nog meer voor je kan betekenen.

Donkere Citrien heldere punt met spiegels en regenbogen.

Deze punt is donkere Citrien, de punt is helder en in het middenstuk bevind zich een enorme Engel. Haar vleugels spiegelen vele regenbogen. Ik zette haar vaak naast me als ik in bad zat.
In het onderstuk zitten nog meer spiegels en regenbogen.
Ze is dus donkere Citrien, neigt naar rookkwarts, maar is echt Citrien is mij verzekerd. Ze is 1444 gram, 22 cm hoog en A kwaliteit 6- vlaks geslepen.  Ook zij is € 555,00
Zie hiervoor een fijne beschrijving van wat Citrien nog meer voor je kan betekenen.

Transformerende Chakra healing helpers. 

Deze platen zijn te gebruiken bij behandeling van Chakra’s met bijvoorbeeld Reiki, Magnetiseren, massages, of gewoon om ze op te schonen en op te laden in je meditaties. Ik heb er 4 gemaakt.

Basischakra: de transformerende Roos;

Rooschakra (2) Rooschakra (3)

Heel precies in het midden een kleine Robijn: www.edelstenenenmineralen.nl/robijn.html

Robijn geeft kracht en energie en werkt sterk activerend (soms te veel voor gevoelige mensen die snel overprikkeld raken). De steen activeert het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. Robijn maakt sterk en beschermt hierdoor tegen psychische aanvallen en mensen die energie bij je weghalen. Het bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen stellen. Lichamelijk geeft de steen ook kracht en vitaliteit en helpt tegen uitputting en apathie. Robijn werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op de bloedcirculatie, koorts, nieren en bijnieren, de voortplantingsorganen, de milt en infectieziekten.

In het midden Rode Granaat, donkere versie die ook Almandien wordt genoemd. Zeer aardende energie, kopie van www.edelstenenenmineralen.nl

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.

Naast de bovenstaande eigenschappen heeft almandien nog de volgende aanvullende eigenschappen:

Almandien maakt daadkrachtig en vergroot het doorzettingsvermogen. Het bevordert wondgenezing en de ijzeropname in de darmen.

Nou, dat wil je wel in je basisenergie hebben!

Dan zit er om de Roos het blad; Groene Aventurijn, met de volgende eigenschappen;

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.
Groene aventurijn werkt in op het hart chakra. Fysiek heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloeddruk, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, etc.).

Deze combinatie maakt dat het basischakra een verbinding kan maken met het hartchakra, de Hartsenergie. De Plaat maakt je stabiel in je basis door deze harts-energie. Door de laag met Orgonite met mijn Magikal Powder wordt de Basischakra ook schoongemaakt, zoals orgonite bedoeld is; zet wat niet meer bij je hoort om in wat wel bij je past.

Hartchakra; liefde ten top!

Hartchakra (2) Hartchakra (3)

Natuurlijk vind je hier Rosekwarts op puur bladgoud. En dan op Orgonite! Dat betekent zuivering en veel liefde voor jou. Eigenliefde is het belangrijkste element in deze nieuwe tijd, zonder zelf-liefde geen naastenliefde. Het bladgoud is gematerialiseerd licht,  maakt daarmee ook verbinding met de zonnevlecht. Ze liggen dan ook dicht bij elkaar.

kopie van www.edelstenenenmineralen.nl :

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

De Plaat ligt ook gewoon heerlijk op je hartchakra als je mediteert of gewoon een middagdutje doet.

Zonnevlecht; en ook de tweede Chakra kan deze energie erg waarderen. 

Zonnevlecht (2) Zonnevlecht (3)

Hier gebruikte ik Carneool en Barnsteen, een bladgoudlaagje en Orgonite. In de vorm van een Zonnebloem gegoten.

Zet negatieve energie om in positieve energie en maakt vrolijk. (en orgonite en goud doen dat ook nog eens!)

De plaat kan zowel op je tweede chakra als op je zonnevlecht.

Kopie van www.edelstenenenmineralen.nl :

Carneool werkt aardend, activerend en revitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen. De steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Barnsteen werkt reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt balans in het (energie) lichaam en helpt negatieve emoties en emotionele en fysieke pijn verminderen. Het maakt vrolijk, stabiel en weerbaar en geeft zelfvertrouwen. Barnsteen geeft een steuntje in de rug als het even wat minder gaat en kan ook ondersteunend werken bij stress, depressieve en suïcidale gevoelens en andere stemmingsstoornissen. Fysiek heeft barnsteen een positieve werking op de nieren, galblaas, darmen, maag, milt, keel, gewrichten, slijmvliezen en de ziekte van Lyme. Het kan de wondgenezing verstellen en werkt verlichtend bij het doorkomen van tanden bij kinderen. Daarnaast is barnsteen ook een hele geschikte steen voor honden omdat het goed is tegen teken en vlooien en angstige honden wat meer zelfvertrouwen kan geven.

Keelchakra met Triskelon.

Bevat Blauwglas, Koper, Carneool en Barnsteen. Een ingegoten Triskelon die voor stroming zorgt, wat prettig is voor je keelchakra, die moet lekker stromen.
https://www.triskele.be/index.php/over-triskele/16-betekenis/4-betekenis

Carneool en Barnsteen is hierboven al beschreven en Koper is gewoon een supergeleider met wat van mijn Magical Powder erdoor. Dan werkt het weer zoals orgonite hoort te werken. Ga er maar mee liggen en schoon je spreekkanaal op!