Love-orgonite

Ankhen

Er zijn vanaf 19 mei 2021, mijn verjaardag, weer prachtige nieuwe Ankhen vanuit Zwitserland gekomen.

 

Een Vriend in Zwitserland heeft mij geleerd hoe de Ankh te maken en te verfijnen. Zelf werk ik al jaren met een speciaal voor mij gemaakte Ankh. In de tijd dat ik ermee ging werken, deed ik een cursus “werken met de Ankh” nog op een wat “oude energie” manier; veel was “geheim” en ging met vele rituelen gepaard. De Ankh werd gemaakt op mijn pasfoto en op een handgeschreven brief door een man in Amsterdam die inmiddels overleden is.

Een paar jaar geleden begon ik zelf te experimenteren met het maken van kleine Ankhjes voor in de TafelBusters of om zomaar ergens voor te gebruiken. Ik beheerste geen enkele techniek m.b.t. solderen, maar leerde het met vallen en opstaan. Mijn Vriend uit Zwitserland leerde me de fijne kneepjes en nog regelmatig ga ik naar Zwitserland of komt hij hier en wisselen we weer nieuws uit. Handige malletjes of beter soldeer-tin, slimme techniekjes om te solderen en het is altijd weer een feestje, zo’n “werk” vakantie….

Nb: ik maak ze niet meer zelf, laat dat over aan onze vriend in Zwitserland. 

Op de foto sta ik een Ankh te polijsten, terwijl hij staat te solderen. Zoals je ziet zijn er diverse Orbs te zien, voor mij helpers die komen genieten van onze samenwerking. Zelfs een in mijn haar!

Bij de Ankh werkt het net als met de Kristallen Schedels; laat je gevoel spreken wanneer je naar de Ankhen kijkt en dan weet je zelf wel welke bij jou hoort en met jou wil werken.
Nu ga ik eerst het verschil uitleggen, zodat je zelf een wijze en voor jou juiste keuze kunt maken;

De Koperen Ankh geleidt snel, werk je met De Ankh, dan is deze heel geschikt voor acute problemen, zoals stoten, kneuzingen etc. De energie trekt erin als een speer en stop je met energie werken, dan stopt de werking van de koperen Ankh energie ook. Is gelijk weer weg. 
 
De Messing Ankh geeft een langzame krachtige energie, komt pulserend binnen en zoekt langzaam zijn weg in het lichaam. Heel geschikt dus voor chronische aandoeningen. Nog lang na het weghalen van De Ankh energie blijft deze doorwerken in het lichaam.

De grote Ankhen van messing zijn € 88,- en de grote Koperen Ankhen zijn € 77,-

Nu tijdelijk een kleiner formaat van Messing 13 a 14  cm voor € 33,-   

Wil je een Ankh voor jezelf uitkiezen, mail mij dan, dan stuur ik een foto met een aantal Ankhen toe, waar je dan je keuze uit kunt maken.

Korte beschrijving van de werking van de Ankh;

De Ankh is een sleutel van het “leven”. Hij bestaat uit een hoofd, armen en 2 benen. Er wordt gezegd dat de 2-benige Ankh een Atlantische Ankh is en een 1-benige een Lemurische Ankh. Ik weet daar zelf weinig vanaf en werk alleen met de 2-benige Ankh.

Het “hoofd” wordt gebruikt om energie weg te trekken, deze wordt opgezogen in het hoofd, (de ring of de lus) en blaas je dan eenvoudig weg. Dit doe je met overtollige of negatieve energie, zoals pijn of gevoelloosheid.

Via de benen van de Ankh wordt energie toegevoegd of ingebracht, bij leegtes of tekorten.

Je kunt op Chakra’s werken, op meridianen, op pijn-plekken of wat je maar aanvoelt dat goed is op dat moment.

En klik hier voor een bijzondere website over de Ankh en Meester Ankhmania;

Een zuiver kanaal voor cursussen werken met de Ankh vind je hier .