Love-orgonite

Bestellen/Contact

Ik maak de verschillende producten en vormen in samenwerking met de aarde energieën en universele energieën. Het is  veel en geduldig werk en omdat ik het met veel liefde en passie doe stop ik er dus ook eigen energie in. Tevens zijn de kristallen met zorg uitgezocht, gereinigd en opgeladen. Mijn persoonlijke ziele-Ankh en de kristallen schedel Janua/Janus zijn er altijd bij. En sinds kort ook mijn overleden ouders.

De towerbusters zijn meestal op voorraad, de andere mogelijkheden maak ik persoonlijk. De meeste tijd zit hem in het schuren en polijsten van de vormen, want ervaring leert dat kinderen en ook volwassenen vaak met het object “spelen”, het bij zich dragen of onder het kussen bewaren.

Ook de Chembusters hebben een persoonlijk tintje en dan verwerk ik daar speciale kristallen of andere dingen in.

Door het persoonlijke tintje aan alle artikelen die ik maak, is het fijn als je me een mail stuurt, met wat je wilt bestellen, dan stuur ik gegevens terug en ga aan het produceren. Liever dan via het formulier heb ik graag contact via email: monique.calis@gmail.com

Prijzen staan vermeld bij de artikelen en zijn exclusief verzendkosten. Ik  verzend met postnl.nl of DHL. Ook hergebruik ik alles wat maar binnenkomt als verpakkingsmateriaal, probeer ik ook de goedkoopste verzendmethode te gebruiken, zoals de kartonnen verpakking medicijnbaxters van vrienden. De grote Busters worden niet verzonden, kunnen alleen opgehaald worden. Ze passen in elke auto.

Met een deel van de opbrengst van de verkoop van mijn spulletjes sponsor ik, en mijn ” klanten” natuurlijk, de stichting Sigar Foundation. Opgericht door mijn vriendin Renate IJkhout.

zie hier

In December 2016 ging ik met Renate mee om scholen, wees en armenhuizen te voorzien van gevulde boodschappentassen.