Love-orgonite

Mijn Kristallen schedels

Janua / Janus

Mijn eerste kristallen schedel is van bergkristal en kocht ik bij Willemien Timmers via internet op 28 dec. 2006, van mijn 13e maand salaris. Ik viel op zijn/haar linkeroog waar een schittering in zit die me aantrok, ook de prijs € 333,- voelde als passend. De naam Janua kwam in de loop van de maand Januari tot me.
Janua/Janus heeft zowel een mannelijke als een vrouwelijke energie, staat voor de God Janus die “nieuw begin” vertegenwoordigd.
En dat kun je wel zeggen, een begin van een heel nieuwe periode in mijn leven!

Korte reading op deze kristallen schedel

Tbv Monique Calis

Deze kristallen schedel is op je Pad verschenen voor met name nieuwe verdieping binnen je groeiprocessen en om een waar Zielenmaatje in je groei te zijn, die je Bewustzijn niet alleen aanzet om verdere verdieping en stroomversnellingen op gang te brengen maar ook om je hierin heel veilig en liefdevol te ondersteunen.

Deze kristallen schedel die enorme Lichtkracht in zich draagt, heeft ook directe connecties met Moeder Aarde.

Dat betekend dat deze schedel je leert om het Hogere Licht en dus ook je eigen Bewustzijn steeds meer en steeds dieper te ankeren op aarde, waarmee je Bewustzijn steeds meer tot zijn recht mag komen, ook in je aardse incarnatie.

Oude Zielsprocessen kunnen hierbij wakker gemaakt worden en Zielen her- inneringen getriggerd worden. Dat betekend schoonmaak en nieuwe leer- en groeiprocessen die je met je Zelf aan mag gaan. Maar die van zo’n grote waarde voor je groei zullen zijn. Met de verbinding met deze kristallen schedel ontmoet je opnieuw een oud Zielenmaatje die je in eerdere incarnaties ook op je Pad van Bewustwording bent tegen gekomen. Ook deze keer zal dat Bewustzijn, wat zich ditmaal in de vorm van deze kristallen schedel manifesteert, een wijze Leermeester in groei voor je zijn.

Deze schedel draagt veel oude kennis over de etherische werelden in zich van de Lichtrijken tot de Aardse structuren en zal deze kennis met je Bewustzijn uitwisselen, waardoor je Bewustzijn meer in staat zal zijn te ontwaken en zich verder te ontplooien.

Uiteraard heeft dat ook invloed op het werk wat je momenteel al neerzet op Aarde (orgonite) en ook hierin zal deze schedel je ondersteunen en begeleiden om tot diepere werkniveaus te kunnen komen.

Maar bovenal zal deze schedel je omhullen in Vriendschap, Liefde en Eenheidslicht en je ondersteunen in de schoonmaak van oude patronen, zodat je Ziel krachtig tot zijn recht en in de eigen Kracht geplaatst mag worden. Een zeer waardevol geschenk vanuit de Kosmos wat je jezelf ook toestaat om te mogen ontvangen!
St.Germain

Na deze prachtige schedel kwamen er langzaamaan of eigenlijk wel héél snel achter elkaar, vele nieuwe schedels in ons bezit. Steeds dacht ik bij een mooi getal; nu is het wel genoeg, bv 7, toen 12, 13, nu hou ik het niet meer bij!
Een heel bijzondere schedel die ons hulp en ondersteuning geeft bij workshops en wanneer mensen vragen om hoe kristallen schedels en kristallen in het algemeen werken is onze mooie paarse Fluoriet schedel St.Germain:

Deze schedel laat heel duidelijk zien wat er gebeurt wanneer je kristal aanraakt, dus aandacht geeft. Hij wordt helemaal doorzichtig wanneer je hem in je handen houdt! Aangezien wij ook voor 90% uit water bestaan, wat van oorsprong kristal-lijn is, gebeurt dit dus ook met ons, aanraken maakt dat we verlicht worden! Aanraken = aandacht!!! Wie wil dat nou niet?? Dat is wat er met ons gebeurt wanneer wij anderen aanraken, aandacht geven, wassen, Reiki geven, masseren, in de ogen kijken en zo meer. Dan gaan we “oplichten”, al onze cellen, ons hart gaat open, we ontvangen meer licht en kunnen dit ook weer verspreiden.