Love-orgonite

Workshops

Workshops

Het is heel fijn om je eigen Buster te bouwen. Dit is mogelijk in een 2-daagse workshop. Meestal organiseer ik dat in een weekend, maar andere opties zijn bespreekbaar. Het liefst werk ik met groepjes van 6 personen, dit is maximaal, minimaal 4 personen. Je kunt kiezen tussen een tafelmodel of een grote Buster voor in de tuin, die trouwens binnen ook niet misstaat…..

DSC_1847          DSC_1888          DSC_1905

De kosten voor de workshop zijn € 100,- voor 2 dagen exclusief de Busters. Dus je betaald gewoon de tafelbuster (€150,-)of de grote Buster (€400,-)plus € 100,- . Alle materialen zijn inbegrepen, o.a. 7 dubbeleinders of Herkimers voor in de buizen, koperdraad, hars, verharder, kortom al wat nodig is voor een goedwerkende heel persoonlijke Buster. Locatie; in de buurt van Nijmegen.

Aanmelden alleen via email; monique.calis@gmail.com

Hemelvaartsdag 21 mei 2020 extra workshop voor 2 personen in één dag. 

Er staan geen workshops in de planning, mail mij mocht je belangstelling hebben. Groepjes van 4 zijn fijn om mee te werken. Maar ook met 2 en dan in één dag, gaat ook heel goed.

Een van de deelnemers ontdekte hier in de buurt een prima onderkomen in de vorm van bed and breakfast, voor weinig geld en voldoende plaatsen.

zie; www.bbdeijsvogel.nl
Van mijn vriendin die de stichting beheert; 15 minuten met de auto vanaf hier.

zie ; www.buitenwaard.nl
5 minuten vanaf hier.

zie ; www.dezwaluw.eu
En ik vond er nog een, echt leuk ook! 10 minuten vanaf hier.

Groepsenergie

Direct Resultaat ….hier in de tuin…..wonderbaarlijk!