Love-orgonite

Werking kristallen

Hoe energiekristallen echt werken

Iedereen kent de werking van de radio. De meest primitieve radio zoals die 100 jaar geleden werd gemaakt. In deze radio is een kristal een van de belangrijkste onderdelen. Deze ontvangt pulsen binnen een gedefinieerde range. Op de zelfde manier werken de moderne kristalzenders. De naam zegt het al. De kristal ontvangt en zend signalen.

 

”Jij gelooft toch niet in steentjes ?” Geloven doen we in een kerk. Toch staan juist in de Bijbel diverse verhandelingen over ‘steentjes’. In de Bijbel geeft God zelfs een complete bouwtekening van de ‘borstlap’, energiegenerator.
De edelstenen moesten door de hogepriesters van Israël worden gedragen opdat de drager hogere krachten zou verkrijgen. Overigens alle bisschoppen dragen een amethist die hen absolute macht geeft. De paus draagt een robijn. De robijn trekt de machtigen van de aarde aan en bind deze aan de drager.

Ook de Islam kent een verhandeling over edelstenen en sieraden. Het is de man verboden om sieraden te dragen. Terecht merkt de Islam op dat het lukraak dragen van edelstenen en sieraden ook groot onheil kan brengen. De profeet Mohammed had veel macht omdat hij een zeldzame Lapis Lazuli droeg.
De geestelijken en leiders van de Islam dragen vrijwel allemaal edelstenen. Vooral de Shi’itische leiders in Iran dragen allerlei krachtige edelstenen. De ayatollah’s krijgen daarmee absolute macht over het volk.

Alle oude culturen kennen aan edelstenen bijzondere krachten toe. De Europeanen en het Vaticaan hebben de grootste verzameling edelstenen. Het merendeel van deze stenen bevindt zich in Engeland en in de kluizen van het Vaticaan.
Maxima droeg voor het huwelijk langdurig een blauwe saffier (huwelijkstrouw)
De paus draagt een robijn. Arnold Schwartzenegger draagt een blauwe saffier en werd gekozen tot gouverneur van California.

David Beckham is een van de meeste begeerde mannen dankzij zijn diamanten. Beckham heeft een fascinatie voor de vedische cultuur, getuige zijn tattoos en zijn astroloog. Ik zou nog even door kunnen gaan. Bekijk maar eens de foto’s in een van de roddelbladen. En overtuig jezelf.
De machtigen en beroemdheden op aarde maken vaak gebruik van edelstenen,soms per ongeluk,soms na advies. De astrologen die deze berekeningen uitvoeren kosten wel wat, maar de miljoenen en zelfs miljarden die daarmee verdiend worden maken het ruimschoots goed.

De wetenschappelijke onderbouwing
Voordat we beginnen is het goed om eerst even op internet te zoeken op Google naar: planets + tail + radiation. Let vooral op de foto’s die kort geleden door de NASA zijn gemaakt van de enorme electromagnetische velden van de planeten en de enorme electromagnetische staart achter de planeten. Sommige staarten raken letterlijk de aarde !

Modern wetenschappelijk inzicht leert dat het functioneren van lichaam en geest wordt gestuurd door bio-electriciteit. Iedereen kent het verschijnsel dat vonken overvliegen van het lichaam naar andere voorwerpen.

Het lichaam genereert tussen de 100 en 500 watt afhankelijk van constitutie en activiteit. Deze energie wordt door het lichaam geleid in het meridianenstelsel. Binnen dit stelsel hebben diverse meridianen verschillende frequentiegebieden. Onderzoekers zijn er nog niet helemaal uit en de frequentiegebieden worden nu ingedeeld in 7 tot 12 ranges.

Iedereen kent de werking van de radio. De meest primitieve radio zoals die 100 jaar geleden werd gemaakt. In deze radio is een kristal een van de belangrijkste onderdelen. Deze ontvangt pulsen binnen een gedefinieerde range. Op de zelfde manier werken de moderne kristalzenders. De naam zegt het al. De kristal ontvangt en zend signalen.
Je bent vast ook welbekend met de werking van een kwartshorloge. Waarbij men gebruik maakt van de unieke eigenschap van een kristal om volgens een bepaalde tijdsinterval energie te pulsen. Deze puls is zo nauwkeurig dat een horloge na jaren op de seconde nauwkeurig blijft lopen !

Terug naar het lichaam. Het lichaam genereert energie en ontvangt energie uit haar omgeving in een heel breed spectrum. Zonder deze energie kunnen we niet functioneren. Een verstoring van deze energieflow heeft een gevoel van onbehagen tot gevolg. Een te grote fluctuatie en of een blootstelling aan langdurige fluctuaties kan ziekte en zelfs de dood tot gevolg hebben.

De New-Age beweging slaat munt uit deze wetenschap en maakt de bekende aurafoto’s. Helaas, anders dan want men beweert is deze foto een opname van het energieveld op een bepaald moment. Dit energieveld verandert constant. Zelfs binnen 1 dag kunnen er diverse fluctuaties zijn. De theorieën, die de ‘aurareaders’ hanteren, missen elke basis en werken nogal misleidend.

De kracht van edelstenen is dat de stenen gedragen aan de juiste meridianen energie aantrekken dan wel geleiden binnen het frequentiegebied van die edelsteen. Alhoewel onzichtbaar zijn we omgeven door heel veel straling:

  • kosmische straling (van de ontelbare sterren=zonnen in het heelal)
  • kosmische straling ontstaan door verval van hemellichamen
  • straling van de zon en andere hemellichamen om ons heen
  • straling van de aarde zelf waar onder het aardmagnetisch veld
  • straling gegenereerd door elk levend object op aarde
  • straling gegenereerd door diverse objecten. Alle materie heeft een energie-veld en een vervaltijd. De beroemde formule van Einstein is op dit feit gebaseerd
  • Door de mens kunstmatig opgewekte energie: zenders, mobieltjes, magnetrons, tv’s, computers, wapens en nog veel meer.

Al deze bronnen beïnvloeden ons welzijn positief of negatief. Een teveel aan straling binnen een bepaalde frequentie is niet goed, maar een tekort is ook negatief. Edelstenen tegen het lichaam gedragen aan de juiste meridianen pulseren deze energie. Een tekort wordt aangevuld en sommige edelstenen en attributen van goud, koper, staal en koper voeren een teveel van deze energie af.
Welke edelsteen wanneer te dragen?

Een van de meest bekende methodes is de ‘trial en error’ methode. Draag een steen waar je je goed bij voelt. Doe de steen af en draag een andere steen als je je minder goed voelt. Deze methode werkt erg goed bij kleine kinderen. Als zij zelf hun steen mogen kiezen, dan kiezen ze altijd de juiste edelsteen. Raar maar waar! Hun intuïtie werkt erg goed.Vooral deze generatie is begiftigd met een zeer sterke intuïtie.
Een methode die geoefende healers toepassen is de armproef. Terwijl je een steen die mogelijkerwijs bij je past tegen je borst moet houden wordt je andere arm naar beneden geduwd. Deze methode heeft als grootste nadeel dat er geen rekening wordt gehouden met het feit dat het bij sommige stenen even duurt voor het effect merkbaar is en dat sommige edelstenen al snel een te sterke werking kennen.

De geheime vedische methode
In de oorspronkelijke vedische geschriften worden duidelijke methodes omschreven die vrijwel onmiddellijk succes geven

Bereken eerst wat de zwakste planeten en huizen zijn. Dit is de zwakste schakel en die zal problemen geven als deze niet wordt versterkt. Draag altijd een edelsteen als deze onder het minimum uitkomt.

Als er een acuut probleem is dan moeten stenen worden gedragen voor de planeten die heersen over de huizen die met het probleem te maken hebben. Bijvoorbeeld: een meisje met een ascendant Libra en maan in de nakshastra Chitra die geen relatie heeft maar wel snakt naar liefde, moet een combinatie van stenen dragen voor: 5e huis (verliefdheid) saturnus (lapis lazuli) 7e huis (huwelijksrelatie) mars (carneool) Mars is overigens ook de heer van Chitra 8ste huis (seksuele aantrekkingskracht) venus (zirkonia) 12ste huis (seks) mercurius (smaragd).

Als dit meisje deze edelstenen op de juiste manier geslepen draagt aan de juiste meridianen en volgens de voorschriften dan is het probleem binnen enkele weken opgelost.
Effectieve voorschriften

Draag een steen voor een planeet die erg zwak is volgens het shad bala systeem. Draag stenen voor de planeten gedurende de volgende periodes

  • als de planeet retrograde gaat
  • als de planeet in haar natuurlijke zwakke periode staat (jaarlijks cyclus)
  • als de planeet verlaagd staat,ongunstige positie (val)

Draag nooit zo maar een edelsteen ! Draag bij twijfel liever helemaal geen edelstenen en of andere sieraden.