Love-orgonite

Reacties

06-02-2022
Heb net mijn bustertje ontvangen. Superblij mee. Dank! Voelt erg krachtig
😀

Die buster is echt geweldig. Vandaag blauwe luchten zonder strepen!
Misschien dat ik er in de toekomst nog eentje koop.

24-02-09

Graag deel ik met je mijn ervaringen. De eerste dagen waren nog al heftig; een hoop “oud zeer” kwam naar boven.

Ook waren er die dagen nogal wat CT-besproeiingen. Toch leek het of er boven de locatie van de buster een beperkte CT-vrije zone manifesteerde.

De magic wand heb ik aan mijn Omaatje gegeven; zij was erg blij met het kadootje en zou hem bij zich dragen.

Voor zover ik weet heeft ze sindsdien aanzienlijk minder last van pijn. Over de kracht van gedachten en intentie gesproken!

Ook de TB’s doen hun werk. Erg leuk was ook de interesse van buren die op bezoek waren, ik heb ze er een paar meegegeven.

De cellphone-items heb ik nog niet gebruikt; heb ze nog niet echt nodig gehad aangezien ik nauwelijks bel ;-).

Goed, dat was het zo’n beetje. Ik vond het erg leuk om je ontmoet te hebben en hoop je nog eens te treffen.

Hartegroet, Stephan


Beste Monique,

Ik heb mijn baby vriendje vrijdag ontvangen, bedankt. In feite kan ik je niet genoeg bedanken want ik heb nog nooit iets gekocht of gedaan wat zo snel zo veel verschil voor mij uitmaakte. Ik voel niet veel effect tegen mobiele straling maar op elk ander gebied is het een ongelofelijke transformatie. Ik behandel vaak mensen en ga het veel mensen aan raden, hoop dat ze allemaal een bij je bestellen, wat een wonder. Bedankt voor het maken en dat je er bent….

Knuffel,A.


Hallo Monique,

23 Mei hebben we de grote chembuster en de baby chembuster bij je opgehaald. Het was een stralende dag en daarna zijn we nog even naar de Waal gereden. De lucht was zo zuiver en de wolken zo mooi. Toen we bijna thuis waren gingen we nog even boodschappen doen en ik moest zo lachen want we kwamen het parkeerterrein oprijden en er kwamen meteen 2 parkeerplaatsen vrij, naast elkaar. Dat is heel handig als je een bus hebt. En dat gebeurde me laatst weer toen ik de baby chembuster bij me had!

We hebben de grote chembuster geplaatst en na een paar dagen voelden we dat hij niet goed stond, dus hem verhuisd naar een andere plek. Daar voelde het wel goed. Weer een paar dagen later had ik het gevoel dat er iets niet klopte, maar ik wist niet wat en ineens werd het helder. Ik had de chembuster neergezet met het idee dat hij het werk zou doen, dat komt omdat ik steeds zo uitgeput ben. Nou zo werkt het dus blijkbaar niet. Ik heb me met de energie verbonden en kristallen neergelegd en dat voelde heel goed. Weer een paar dagen later waren er trails in de lucht en ik zag dat ze boven onze tuin duidelijk onderbroken waren en vervaagden, het werkte, wat een heerlijk gevoel was dat.

De afgelopen week was er hier een bombardement van trails, dagen achter elkaar. Het was zo erg dat ik er erg van schrok. De lucht was dagen achtereen bewolkt. Zo’n bewolking waarvan je voelt en ziet dat hij niet natuurlijk is. Dat grijpt me dan nog steeds erg aan. Daar baal ik dan zelf van dat ik het zo bij me binnen laat komen. Heb jij dat bij jullie nou ook nog dat het ineens weer zo heel erg is? Vandaag is het hier overigens weer prachtig. Ik kwam zelf wel tot de ontdekking dat als ik me erin mee laat sleuren het ook net is alsof het echt erger wordt. Wanneer ik het loslaat en de intentie vasthoud dat ik wil meewerken aan de harmonie van het geheel en dat alles is zoals het is, het lijkt of het duidelijk verbeterd.

I.M.


Hoi Monique,

De baby’s zijn goed aangekomen, en werken uitstekend, ik voel me beter mijn haar zit weer normaal, er hangt een goede lucht in huis en minder rommel in de omgeving !!! Tof.

E.V.


Geachte Monique Calis,

Vanavond trof ik bij thuiskomst uw pakketje TB’s in mijn brievenbus. Heel hartelijk dank.

Ze zijn prachtig.

Wat ik vooral zo bijzonder vind, is dat ze met hun opvallend kleine formaat en hun +/- 15 gram zelfs sterker blijken te zijn dan de 10 maal zwaardere/grotere dingen waarvan ik eerder elders een voorraadje aanschafte.

Bovendien viel mij op dat er maar weinig verschil te meten is tussen boven, onder en zelfs opzij. Ze produceren dus veel fraaiere ronde ‘bollen’ dan die andere, die pas behoorlijk gaan werken met de kop naar boven.

Het metaalslijpsel dat u gebruikt is fijner, maar ik moet aannemen dat het grote verschil met name gezocht moet worden in de kwaliteit van de door u gebruikte kristallen.

Hoe dan ook: ik vind ze een wonder en als u het uw geheim wil laten blijven zal ik dat vanzelfsprekend respecteren.

Het zal u inmiddels wel duidelijk zijn geworden dat uw TB-tjes in een klap mijn favoriet zijn geworden, dit mede omdat zo mooi onopvallend bij masten kunnen worden neergelegd.

Dus ook daar kom ik binnenkort op terug met een nieuwe bestelling!

Met hartelijke groet en een prettig weekend toegewenst,

J. S.

Toevoeging: De grotere busters die ik noemde meten (op mijn schaal) 16000-17000 Bovis aan de bovenzijde, maar opzij en onder aanzienlijk minder. Die kleintjes van u meten allen 18000 of slechts een ietsepietsje minder (dat is het maximum op mijn schaal), maar die waarde neemt niet noemenswaardig af aan de zijkant of onderzijde).


Beste Monique,

Puur gevoelsmatig beoordeeld: ze werken uitstekend.

Op de eerste dag voelde ik ze al meteen. Maar ik wacht enkele dagen af voordat ik tot conclusies kom.

Het eerste wat opviel was de stilte. De stilte die binnenin zit die ik vaak tijdens meditaties voelde.

De tweede was de kwaliteit van de “lucht” (het is eigenlijk meer dan lucht alleen). In ruimtes vol elektronische apparatuur, en vooral computers, is de “lucht” vaak “bijterig” en hard. Als ik te lang ik zo’n ruimte verblijf gaat mijn gezondheid hard achteruit. Zelfs een sterke ionisator die ik hier naast mijn computer heb helpt niet zoveel als ik zou willen. Met Tower Busters voelt de lucht fris en zacht. Net als je een wandeling in een bos maakt, dicht bij een waterval of in een berghuisje zit. Vooral als je ze in combinatie met ionisator(en) gebruikt.

Ik stop de dolfijn onder mijn kussen tijdens het slapen. Ik kan sneller inslapen en slaap ook beter door. Niet dieper, maar op een of andere manier uitgeruster. Ik word ook vroeger wakker. De “lucht”-kwaliteit in mijn slaapkamer is met grote sprongen vooruit gegaan. Overdag stop ik de dolfijn in mijn portemonnee. Overdag voel ik me daardoor eigenlijk te introspectief. Ik voel me langzamer en kom wat moeilijker op gang. Tijd gaat ook langzamer omdat iedere seconde bewuster beleefd wordt. Het is wel lekker stil in mijn hoofd. Als na langer gebruik dit zo blijf, dan kan ik het misschien beter onder mijn kussen laten en niet in de portemonnee meenemen.

De briljantvormige plaats ik onder het bed ongeveer onder mijn solar plexus. Ik voel dan af en toe zachte energie door mijn lichaam pulseren, al ben ik niet in meditatie. Overdag plaats ik het in de buurt van mijn GSM telefoon.

Ik ben trouwens niet paranormaal gevoelig, maar over het algemeen wat gevoeliger dan de gemiddelde persoon. Eigenlijk ben ik normaal en zijn de meeste gewoon afgestompt. Ik zie in een flat zo’n 125 meter verderop maar liefst twee groepen GSM masten, zo’n 80 meter van elkaar. Daarom schelen die TB’s enorm.

Met vriendelijke groet,

A.M.J.


lieve Monique,

bedankt , ik heb je hartje en dolfijntje ontvangen, echt ik ben je heel dankbaar, ik weet niet hoe het zit, maar ik ben heel erg geraakt door deze energie, maar misschien door jou, wie ben jij die dit naar buiten brengt, het is heel raar , ik heb het gevoel dat jij degene bent die veel brengt en niet het object waar je denkt waar je voor gaat. Maar toch bedankt en ik gun je de liefde waar jij mensen gelukkig mee maakt.

Liefs Betty

(Kleine Chembuster)


Hoi Monique,

De Buster woont hier nu een kleine week en ik bespeur zeer positieve veranderingen: Ik voel me veel rustiger van binnen , kan veel sneller oude patronen en gedragingen loslaten en dat merk ik ook aan mijn dochter. ( die doet dat ook)

De dingen gaan gemakkelijker, mensen zijn vriendelijker. En vanuit allerlei hoeken stroomt er overvloed ( ik word onverwacht te eten gevraagd, overgebleven pakken suiker , zout en voedingswaren uit een groepsherberg blijven voor me over, plotseling wordt het deeg van een “vriendschapscake ” aangeboden) communicatie met anderen verloopt vlotter en duidelijker, Ik voel me dankbaarder als eerst komt meer dieper van binnen uit. Ik geniet weer . Gedachten manifesteren zich sneller . Kan de dingen ook gemakkelijker ” laten ( loslaten) die niet voor mij zijn en dat onderscheid maken.

Ik voel vertrouwen en blijdschap, het is ook een gevoel van herkenning, daar waar ik eerst niet bij kon kan ik nu wel bij….zoiets. Op energetisch vlak, meer een gevoel: alsof er een bepaalde druk of spanning, of wat is het, weg is. Het is subtiel maar toch krachtig….

Ik ben gisteren eens op je site gaan kijken naar wat de omschrijvingen van de effecten zijn en een gevoel van zie je wel? ( eerst ondervinden en dan erover lezen….)

Nou…Goed hè? Het is GEWELDIG!

Lichtgroet

Annemieke Maastricht

(Kleine Chembuster)


Lieve Monique

Hij staat nu bijna een week op mijn werkkamer.

Normaal gesproken reinig ik 2-3 maal daags met saliewierook de ruimte zodat de energie zuiver blijft.

Dat heb ik vanaf maandag jl. niet meer hoeven doen.

De energie blijft zuiver en ik zet hem zelfs wel onder de behandeltafel neer, waardoor hij een extra dimensie geeft voor diegene die behandelt wordt.

Ook voor mezelf voelt het alsof ik er alleen maar energieker van wordt.

Dubbelop genieten dus en dat al na een week!

Chapeau voor dit praktische stukje gereedschap!

Hartegroet Toos

(Baby-buster)


Hoi Monique,

Afgelopen dinsdag heb ik de baby-chembuster ontvangen. Heel erg bedankt hiervoor. Wat een krachtig apparaatje is dat! Ik en mijn partner voelden ons de eerste dag heel erg zwaar, naar en een soort van grieperig. We (her)kenden die reacties van eerdere situaties en hadden dus direct door dat dat met ‘de nieuwe baby’ te maken had en dat we daar duidelijk nog aan moesten wennen. Daarna ging het over en nu voelt het gewoon heel erg okay, en voelen we ons nĂłg beter beschermd tegen vanalles en nogwat ;

Warme groet, Sylvia Slegers, Espavo praktijk www.espavopraktijk.nl


07-09-2011
Lieve Monique,
zo, twee weken later.
Even een update over de afgelopen weken.
De Schoolbuster begint zijn/haar kracht steeds meer te tonen, alsof het eerst moest settelen en de negativiteit moest opruimen.
Alles is nog niet schoon maar een heel goed begin is er. Mijn gevoel zegt dat we het nog meer zullen merken.
Met name afgelopen maandag, wat normaal gesproken een ontstuimige dag is omdat kinderen terugkomen van een druk weekend,
van een weekend “papa” of wat anders, was het een oase van rust.
In alle klassen werd aandachtig gewerkt, er heerste een soort serene rust, de kinderen waren aardig naar elkaar en iedereen.
Aan een collega met wie ik samen groep 8 onder mijn hoede heb, heb ik verteld wat de buster doet en waarom ik die graag in de klas wilde hebben.Ze staat er volledig open voor en er- en herkent dat het stukken beter gaat in de klas en de school.
Binnenkort gaan we er met meer collega’s over spreken, of ze de afgelopen tijd iets waargenomen hebben/veranderingen etc.
Thuis merk ik ook steeds meer de werking van mijn home-buster.
Ik heb vanaf het moment dat ik de buster thuis heb elke nacht echt giga-dromen.Ben uitgerust en voel me rustig.
Wanneer ik overdag naar de hemel kijk lijkt het wel alsof de wolken veranderd zijn, uitgewaaierde wolkenpartijen, ik kan het niet goed beschrijven maar het ziet er allemaal anders uit, rustiger.
Mijn reisbustertje heeft naar mijn gevoel de grootste kracht, het is altijd bij me, zelfs naar de kroeg, zit het in mijn borstzakje van mijn kolbert.
De mensen geven aan dat ze in mijn omgeving rust ervaren. ( ik zeg ze niet wat er aan de hand is, wellicht later)
Wanneer ik in andere klassen les geef zet ik het reisbustertje altijd op mijn buro, de kinderen vinden het prachtig.
Monique, ik meld me binnenkort weer met nieuwe ontwikkelingen!
Ik ga nu lekker slapen…..
Lieve en warme groet, Onno
__________________________________________________________________________________________________________________

20-09-2011

Dag Monique,
Ik zou je nog laten weten wat ik van de AscentieBuster vind/merk.
Het was prachtig al bij het uitpakken: ik sloot hem/haar direct in mijn hart en ze begon direct te werken.
Wat een prachtige energie! Nu praat ik ermee en vraag steeds andere hulp en zet haar daar waar het nodig is.
Ik heb ook een paar andere mensen even laten voelen en die voelen ook de mooie energie.
Dus mijn grote dank!

Met een hartegroet,
Rita

17-11-11

Hi Monique,
Ik ben echt heel blij met de Ankh en koester hem, een deel van mij. Gebruik hem vaak voor mijzelf en soms bij anderen.
Vanochtend had ik weer een oefenochtend met 2 vriendinnen van het Geestelijk Genezen gehad. Op een gegeven moment voelde ik dat de Ankh eraan te pas diende te komen. Nou…..dat hebben de anderen heel goed gevoeld en gezien. Zo heel erg krachtig. Ik ben meer practisch aangelegd en weet dat hij goed werkt. De andere dames zagen en voelden het echt heel duidelijk. Zo mooi en zoveel neergezet.
Dat wilde ik je even laten weten. Hij is er niet voor niets.
Hij heeft trouwens een mooi zakje gekregen van rode stof met daaroverheen gouden kerst decoratiestof. Op elkaar gestikt door de mandala van Meester Ankmania erop te zigzaggen.
Lieve groetjes Anneke
 06-12-11Lieve Monique,

Hier alvast een korte update met wat mijn lieve Chembuster met mij doet.
Gisterenavond rond tienen merkte ik opeens dat ik geen pijn meer voelde. Ik wist meteen dat dit het werk van de Chembuster was. Opstaan ging opeens niet meer gepaard met veel pijn en moeizaam, maar vlekkeloos en vooral zonder pijn. Ik voelde mij als zo licht als een veertje en tegen de tijd dat ik naar bed ging was ik weer volop mobiel en energiek. Mijn vriend wist niet wat ie zag.

Ik ben ongelofelijk blij en voel mij eindelijk weer goed na wekenlang gezeur en slapeloze nachten door de zware pit. Vandaag zit ik heerlijk thuis te werken, ben lekker vrij van kantoor. Het zonnetje schijnt en ik zie volop mooie wolkenformaties in een mooie blauwe lucht. Ik voel mij gelukkig en er heerst sereniteit. Ik loop regelmatig naar mijn Chembuster, kijk ernaar met een glimlach op mijn gezicht en aai hem. Dit voelt zo goed, hier zijn geen woorden voor.

Dank je wel lieve schat voor dit prachtige geschenk.  🙂
Knuffels uit Utrecht. X

10 reacties op Reacties