Love-orgonite

Chembusters

Chembusters in soorten en maten
Lichtnetwerk
Heilige Geometrie
Zelf een chembuster bouwen
Hoe te werken met de Love-Boosters

 

Groot-middel-klein

Een Chembuster is een positieve energie generator en is gemaakt van de basismaterialen die we orgonite noemen. (hars, ijzer/aluminium en kristal) De Chembuster heeft een bodem / voet van orgonite met daarin koperen buizen voor de geleiding, zuivering en richting. Koperen spiralen om de buizen en om de kristallen en in de orgonite verspreiden de energie wijd in de omgeving. Andere symbolen van Koper, Goud, Kristallen of andere dingen versterken de werking nog meer. Ook Heilige geometrie is toegepast, zoals bv. de 6 puntige ster, waarin de buizen zijn geplaatst. De werking is weer, net als de towerbusters, negatieve energie transformeren naar positieve Licht energie. Niet dat we het duister aan het bevechten zijn, maar juist het in het Licht zetten van de donkere kanten helpt om er goed mee om te gaan.

Chembusters werken transformerend op:

• Chemtrails

De Chembuster werkt in het bijzonder op het transformeren van chemische stoffen door vliegtuigen; chemtrails (zie links). Je ziet ook dat vliegtuigen een raster van strepen hebben gemaakt boven je stad of dorp. Door de Buster verdwijnen deze veel sneller. Er zijn weer gewoon ouderwetse Nederlandse luchten.

• Omgeving, straling, rust en ruimte

Je merkt dat alles rustiger wordt, ook jijzelf. Alles lijkt frisser, prettiger. Op de foto een piepklein tuintje midden in een drukke stad…… waar veel chemtrails overkomen.

• Lucht, weersinvloeden
De lucht die je inademt, geeft meer energie, lijkt duidelijk schoner

• Mens en dier, ziekten
Planten, dieren en mensen in je omgeving reageren anders. Eigenlijk lijkt of je hele omgeving in rust is en tegelijkertijd vol van energie. Mensen komen spontaan in de buurt van de Buster en voelen zich beter, positiever. Anderen, die niet met jouw trilling resoneren, zullen juist uit je omgeving verdwijnen.

Wat kan de meerwaarde zijn van een Chembuster in je omgeving?

 • Het maakt meer mensen bewust van wat er gebeurt in de wereld. (Je kunt het verhaal van de Busters en van het droppen van troep vertellen)
 • Het is een sterk symbool van vrijheid, schoonheid en positieve kracht (Je kunt dus zelf iets doen, al was het maar dit symbool neerzetten in je omgeving. Dat het echt en goed werkt, hoeft niet iedereen te begrijpen en/of te ervaren)
 • Het is ook gewoon een mooi kunstwerkje. Het misstaat niet in je tuin, op je balkon en/of in huis
 • Het werkt samen met jou en andere hulpmiddelen voor een betere en schonere wereld en mensen.

Samenvattend:

 • De werking van Chembusters is samenhangend, cumulatief en versterkend
 • Trekt “vuile” (negatieve) energie aan en zet deze om in “schone” (positieve) energie. Het is op zich een krachtig werkend hulpmiddel tegen straling (bergkristal, toermalijn en rozenkwarts zitten in de standaard orgonite)
 • Het is een Kunstwerk
 • Het is een sterk Symbool
 • Het versterkt de werking van andere hulpmiddelen, zoals Kristallen, Symbolen.
 • Reminder, het her-inner-t je eraan, waar je mee bezig bent en dat je niet alleen staat
 • Het geeft een positieve meerwaarde, toevoeging aan het totaal (o.a. door symbolen en anderen stenen)
 • Manifestatie van Kracht, Liefde en Licht

Ik maak op dit moment 3 modellen:

 1. De grote van 2 meter voor in de tuin of op balkon, maar kan net zo goed binnen staan!
 2. De kleine of Tafel Buster van 21 centimeter
 3. De Baby of reisbuster die je mee neemt in je zak, tas of hand van 7 centimeter voor bij de computer, je auto, op je altaar of bureau. Heerlijk om mee te mediteren of voor rust op je werk.

Chembusters in soorten en maten;

1. Grote chembuster 2 meter hoog € 500,00

Voor buiten, met een flink bereik over een hele stad. Maar kan ook binnen. Tevens geschikt voor meditatie en om Kristallen of andere voorwerpen op te laden. Reinigt zowel omgeving als personen en alles wat je maar bedenken kan. Chemtrails, UMTS, GSM en alle andere straling, inmiddels ook Wi-Fi.
Een Chembuster verlangt net als alle Kristallen en natuurlijk alle energieën zoals wijzelf, dieren, Aarde, planten en medemens liefde en aandacht om hem actief te houden. Hoe meer aandacht, hoe harder hij gaat werken.

Update 090909: Nieuwe ontdekkingen met betrekking tot de omvang van het bereik van de Busters. Het is dus niet alleen een fontein of douche die uitspettert, maar eigenlijk 2 cirkels die elkaar precies in het midden raken. Het lijkt op de donut op het plaatje. Je kunt dus meten hoe hoog, hoe breed en hoe diep hij gaat. Stel je de Chembuster voor in het midden van de donut. De energie gaat dus de Aarde in en komt weer omhoog. Dit symbool kom je veel in het Universum tegen.

Proefje voor wie kan pendelen of kan werken met een biotensor:

Meet de cirkelomtrek van het bereik van de Buster op, noteer deze, b.v. 10 km in doorsnede. Verbind je met de Chembuster, mediteer en visualiseer een grotere kring van wit of lichtblauw licht, zo groot dat deze de aarde in zijn geheel omvat en meet hierna nog eens. Je zult versteld staan!!! Pure Aandacht en Intentie!

Zie, past makkelijk in de kamer!

2. Tafelbuster ong. 21 cm hoog € 175,00

Geeft heel zachte, vriendelijke energie af, kan in de kamer, werkruimtes, bij de computer, slaapkamer, tuin, of waar je maar wilt, zelfs in de auto! In de buitenste buizen zijn Herkimer bergkristallen verwerkt, in het midden een grotere punt, allen omwikkeld met koperdraad. In de orgonite Toermalijnen stukjes en wat Rozekwarts, Goud en diverse Kristallen, afhankelijk van wat men nodig heeft.

Ik maak ze met heldere giethars en het zijn werkelijke lichtbronnen, spiralen van licht veroorzaken ze. Hierdoor trekken ze ook andere Elementalen, Deva’s en Lichtwezens aan in meditaties. Deze Busters worden ook gebruikt om dwalende zielen naar het licht te leiden. Liefst in groepsmeditaties. Verder nuttig in praktijken en bij healings, omdat e ongemerkt de ruimte schoonhouden van de energieën die vrij komen bij behandelingen. Ik heb ook eens een zg Schoolbuster gemaakt, die door de docent werd gebruikt in de klas, gewoon om de rust te handhaven en ook wanneer een van de kinderen verdrietig of boos was , zij er even mee gingen zitten en aanraken om weer bij zichzelf te komen.

Bereik;
Je kunt zelf d.m.v. Intentie en Meditatie het bereik vergroten zover als je wilt….. zie bij de grote Chembusters…..

Soms heb ik er een of twee op voorraad, omdat ik het zo leuk vind om ze te maken. Soms vliegen ze dan juist heel snel weg. Ik maak ze ook wanneer je er zelf iets in verwerkt wilt hebben, van jezelf of iemand anders. Stuur me maar een mailtje!

DSC_0023

DSC_0022                                  DSC_0019

3. Babychembuster 7 cm € 77,00 

Essentiebustertje.ster

Een Mini-Generator die maar liefst een bereik heeft van 15 km doorsnede: ze vormt een lichtbol van 15 km in doorsnede. Sinds 9-9-9 is het bereik niet meer meetbaar en is het bereik gewoon oneindig. Heeft weer alles met intentie te maken.

Je kunt zelf d.m.v. Intentie en Meditatie het bereik vergroten zover als je wilt…..Kan op je nachtkastje, naast je computer, in je zak, in de kamer, waar je maar wilt.

Een Baby-Buster aan het werk voor de St. Pieter tijdens de wekelijkse Audiëntie van de Paus op woensdag 21 oktober 2009!

Op de bodem een Flower of Live met daarop echt puur bladgoud. De kralen voor de Chakra’s zijn; Rode Granaat-Carneool-Citrien-Malachiet-Sodaliet-Amethist. 7 Herkimers in de buisjes. Magic Powder in de basis in het Brons.

GoudenBabybusters (1)                                                                                                  GoudenBabybusters (2)

Hier een powerpoint presentatie van het maken van de Babybusters in februari 2016.

 

Hoe te werken met de Love-Boosters; 

Een Love-Booster is een hulpmiddel, waarmee je zaken kunt transformeren. Dingen die je niet fijn vind, liever anders ziet, veranderen op jouw commando.

Hoe werkt dit?

Wanneer je een hulpmiddel koopt, denk dan niet dat het verder vanzelf gaat; ik heb toch een Chembuster gekocht en in huis gezet, waarom doet ie het dan niet?

Als je een televisie koopt doet ie het ook niet vanzelf…. Je moet hem aanzetten. Net als de tv. En dan kies jij welke zender er op komt.

Een Love-Booster kun je dus ook aanzetten, dit geldt ook voor andere hulpmiddelen, zoals kristallen, pendels, tarot kaarten, wierrook. Alles werkt door middel van JOUW intenties.

Zie jezelf als een afstandsbediening van de televisie.  De Love-Booster is de televisie.  Jij bent de bediener , jij hebt de keuze elke zender te vinden door het hardop zeggen wat je wenst in je leven. Ofwel JIJ kiest wat er getransformeerd moet worden.

Een voorbeeld hoe je chemtrails behandeld; Vraag altijd wat je WEL wilt. Zeg niet; weg met de chemtrails, maar maak het positief; Ik ben dankbaar voor de mooie schone en vooral blauwe luchten. Het gaat dus om positieve affirmaties. Daar is veel over te vinden, zelf leerde ik veel van de onlangs overleden Louise Hay. EFT werkt ook met positieve affirmaties.

Een ander voorbeeld is de energie in je huis transformeren. Vraag precies wat je WEL wilt; Er is rust en vrede in dit huis, of Ik ben volkomen veilig in mijn fijne huis. Vergeet niet hiervoor te danken, dan geef je namelijk aan dat het al zo is. In het hier en nu.

Het onderhoud van de Love-Booster is pure intentie, reinigen met je handen op de Booster en vraag hem om zichzelf te reinigen en op te laden. De kristallen zitten opgesloten in de hars en kunnen eigenlijk niet vervuilen. De buizen nemen wel energie op en die kun je schoonmaken met koperpoets of een ander middel wat je zelf graag gebruikt. Je zult bij het poetsen merken dat je zelf ook schoner wordt.

Veel geluk met het werken met je Love-Booster.

Hier volgen enkele verhalen over vooral de Baby-Busters die ik in de loop der jaren gemaakt heb. 

Nieuw!!! Februari Essentie-Bustertjes
(deze zijn op, klaar)

 

DSC03086

Deze serie Bustertjes hebben het volgende uit te dragen; VREDE, RUST EN LIEFDE.

Het woord VREDE zoemde al de hele dag door mijn hoofd, het zal toch eens tijd worden, niet? Cor pakt een Bustertje tussen zijn handen en verteld; De Buster werkt snel en hard. Er verschijnt een vredes teken; dat ouderwetse hippie peace teken. Zoals je je handen  gevouwen houdt voor je thymus met het Bustertje ertussen dat dit teken uitbeeldt.

m1cyov6w2q2x                                         DSC03264

Er ontstaat veel ruimte en licht in je hoofd, daarna in je hart. Je hartcentrum wordt heerlijk warm waarna er rust ontstaat. Dat voelt als een zachte liefde. Er is dus nu VREDE, RUST EN LIEFDE. En van hier uit gaat je derde oog mee doen en opent.

Wat een verademing……..

Mei 2015 Essentie-Bustertjes.(deze zijn op)

Essentiebustertje.veer

Dit is een ESSENTIE Bustertje, die je helpt om je ESSENTIE of KERN te verstevigen en te bevestigen; om de ESSENTIE in alles en iedereen te benadrukken. Je ware IK en ZIJN. Met een meditatie of gebed, om al je projecties via je ESSENTIE te transformeren voor het hoogste goed van Al dat is. De buisjes staan in de vorm van de 6 puntige ster…..bovenaan mijn  Grote Buster  heb ik een Davidsster geplaatst. Helpt bij deze meditatie om te visualiseren.

11330050_10205748515185007_8208355870847865408_n

Onderin zit een Flower of Life, daarop een laagje goudverf uit Thailand. Dan orgonite van mijn Magic Powder mix met hars en brons/ messing. Tussen de buisjes kralen in de chakra kleuren; rode Granaat, oranje Carneool, gele Citrien, groene Olivijn ofwel Peridoot, blauwe Turkoise, paarse Amethist. In de buisjes mini Herkimers die staan voor de 7 grote witte chakra’s boven je hoofd.

Volg je gevoel. Ga er gewoon lekker mee zitten en voel, voel, voel. Laat alles ZIJN dat IS, wees gewoon in je kern en laat alles stromen, ZONDER OORDEEL!

9 juli 2015 (deze zijn op)

Ik maakte er nog 9 bij, nu staan er 15. Bij Jacqueline Smit heb ik Ormus besteld en vandaag ontvangen. Deze Ormus is gemaakt tijdens de volle maan van 2 juli, de eerste volle maan in deze maand gevolgd door een tweede volle maan op 31 juli. Ook daar komt weer Ormus van binnen in augustus. De ESSENTIE-Bustertjes zijn opgeladen met de energie van de Ormus

Link naar Jacqueline en haar Ormus;  http://www.healthspirit.info/healthspirit.info/Ormus.html

Ik ontving dus de Ormus deze middag, las de beschrijving en wist meteen dat het goed was, zelfde energie als de Bustertjes, Ik nam de eerste dosis en wist ook meteen HET IS GOED, HET IS MAKKELIJK, HET IS OKÉ. Alles is zoals het hoort te zijn, rustig, gewoon, maar vooral makkelijk. Als vanzelf. Zo mooi!

DSC_0095   EssentieBustertjes (2)

Essentiebustertje.Ormus (1)                                              Essentiebustertje.Ormus (2)

 

Essentiebustertje.Ormus (3)                                           Essentiebustertje.Ormus (4)

Bevindingen van Cor met de Ormus;

Ik voel meteen een druk op de boven-zijkanten van mijn hoofd. Er komt WITTE energie op, vult mijn hele lichaam armen, benen, botten, spieren, eigenlijk alle delen die het lichaam stevig maken, vooral de botten, wit.

Aan de binnenkant van mijn handen waar ik het flesje heb, voelt het heel koud. Ik voel trillingen die lijken op het geven van Reiki.

Mijn gedachten worden stiller, ik ervaar immense rust. Mijn lijf verdwijnt, alsof ik in trance ben. En tegelijk ben ik enorm geaard, alsof er beton onder mijn voeten zit. Mijn lichaam wordt een met de omgeving. De grenzen van mijn lijf vervagen. Het is heel wit in mijn hoofd.

 Ik zie slierten, witte flarden, die doen denken aan Sylphs, windveren. Zo rustig en toch stevig. Ik voel mijn lichaam nog nauwelijks.

Op mijn maag is het donker, daar houd ik het flesje dan op, die plek staat voor IK WIL…. Materie, vasthouden aan de 3D zeg maar. Langzaam wordt het daar rustiger.

Vooral prettig dat mijn hoofd zo rustig is, ik zou wel uren kunnen blijven zitten zo.

 

Nu geef ik Cor een ESSENTIE bustertje met Ormus;

Het Bustertje maakt dat de witte energie een bereik krijgt, het opent. Als een fontein spuit de energie uit mijn kruinchakra en tegelijk ook van buiten naar binnen terug in mijn kruinchakra. Ik ervaar mezelf als in het middelpunt van 2 cirkels, het midden van een lemiscaat. In het middelpunt tussen 2 cirkels, daar ben JIJ, en daar is het oké, in balans, rust, gewoon ZIJN. Daar ben JIJ, JIJ! En het is goed en makkelijk.
De bodem heeft een Levensbloem, de Flower Of Life, kortweg FOL. Dit is een zeer krachtig symbool, een hulp bij ons Ascentie- proces. Zie voor meer info deze website van een lieve Zielen-maat van mij www.divineheart.nl

Met nieuwe poets en polijst technieken glimmen de buisjes als Zonnetjes en de Chakra- steentjes zijn van basis tot kruin; Rode Granaat, Oranje Carneool, lichtgele Citrien, Groene Olivijn, ook wel Peridoot, Felblauwe Lapis Lazulli en Purple Amethist. De Basis blijft Brons/Messing met mijn standaard Kristal-Gruis wat zich steeds blijft uitbreiden. Deze Basis geeft ‘s nacht een beetje licht in het donker, wat een effect heeft op absorberen van dag/zonlicht en afgifte hiervan ook in het donker. De Busters worden in het licht gezet in de “Baarmoeder”, een grote Geode van Bergkristal uit de Marokkaanse woestijn, die bij mijn grote Chembuster in mijn tuin ligt. Hiervan is een deel afgebroken en de dubbeleinder Kristalletjes die eraf kwamen krijgen hun plaatsje in de 7 buisjes. Zaaien gebeurt bij Nieuwe Maan en oogsten bij Volle Maan, dit doe ik ook met deze Bustertjes. Daarna komen ze binnen in de grote Amethist-Geode uit Brazilië.

De uitwisseling voor deze Busters is € 77,-

7 staat voor bezinning en opgeteld is dit 14, 1+4= 5
77 = diepgaande inzichten en openbaringen. Onszelf aanzetten tot de kern van ons wezen. Het getal 5 is verbonden met het leven en vitaliteit. Het is verbonden
met de kleur hemelsblauw, de kleur die ook verbonden is met Orgone Energie, AA Michaël, Keel Chakra (communicatie) en natuurlijk de LUCHT!

Als je al een Buster hebt in welke maat dan ook, of zelfgebouwd, kun je deze verbinden met een van bovenstaande foto’s van de Flower Of Life. Via intenties is je Buster hiermee verbonden.

Andere “doorgevingen”over deze nieuwe Bustertjes

I feel this work -with these Busters, is like emotos work- except you are working with the element of air, not water.
Pure intentions for clearing out the molecular structure of Air and increasing its vibrations.
For you have an energy filter of sorts –meaning a Rose Ray– as the energy seeded needs the intention of unconditonal love.

What I am trying to say in this work; one needs to keep things in balance–clearing slowly–as these are highly charged seeding you are doing.

Flower of Life…….

In de Geode, lijkt wel sneeuw….

 

 

Lichtnetwerk;

 

Janua en de Ankh werken zoals ze dat zelf bepalen terwijl ik buiten mooie dingen maak. Er zijn nog veel meer energieën aanwezig; dat zie je aan de lichtbollen in de tuin. Mijn doelstelling is geheel voor de aarde en omdat we één zijn met die aarde heeft iedereen daar profijt van. Dus jouw Chembuster zal jou hetzelfde brengen als de aarde, nl. liefde, licht, harmonie, overvloed, reiniging en bescherming. Ook de mensen in je omgeving zullen dit mee gaan krijgen als je ze helpt. Zo wordt het een netwerk van licht en liefde dat zich nu snel verspreid over de aarde.

De Chembusters staan allen met elkaar in verbinding, regelmatig zijn er meditaties (b.v. na een cursus om de nieuwe busters te aktiveren en deel uit te laten maken van het licht-netwerk) die de kracht versterken van alle orgonite en busters over de aarde. Als we bewust werken met de energie van de Chembusters zoals in meditatie gaan, dankbaarheid VOELEN, zul je steeds sterker verbonden raken met dit netwerk. Denk er wel om; alleen uit vrije wil, voor het hoogste goed van JEZELF en daarna van ieder die op je pad komt en AL DAT IS.
Wees niet bang wanneer er veranderingen gaan plaatsvinden zowel fysiek als emotioneel als op welk gebied dan ook. Laat ze toe, de enige constante factor in ons leven IS verandering. Wanneer je moeite hebt met deze veranderingen, verbind je dan met het netwerk en laad jezelf op met licht en liefde en stuur daarna 10 % van dit licht terug naar de aarde.
Welkom in het Licht!

Op 07-07-07 hebben we een mega-chembuster gebouwd in Frankrijk in de Ardeche, op La Vie Tara. (zie http://s219.photobucket.com/albums/cc289/moniqueorgonite/?action=view&current=0b79a931.pbw ) Daar zijn ook diverse tafelbusters gemaakt en één daarvan hebben we op 21-06-09, tijdens het weekend van de zonnewende, geplaatst in Glastonbury, bij een bijzondere dame, Wendy, een Schedel-hoedster. Zij had 2 weken eerder een boodschap ontvangen van haar rookkwartsen Schedel Chuen dat er “iets” met koper zou komen om de energieën te ondersteunen.

Wendy, Elisabeth en ik. De tafelbuster voor de grote Boedha

Op een behoorlijke heuvel kan de tafelbuster zijn werk doen over een groot Spiritueel gebied in Glastonbury. Tijdens ons verblijf in Engeland zijn tevens 2 prachtige graancirkels ontstaan. Via pendelen ontdekten we waar deze lagen en we vonden ze op de 21e van juni. In de yinyang cirkel hebben we een mooie meditatie gedaan.

Ik had een aantal baby-busters en mijn eigen tafelbuster bij me, Janua en de Ankh en een iPod met muziek van de Holy Harmony….Een bijzonder roze kwarts ei hielp mee de liefde te verankeren in deze nieuwe energieën.
Rond deze zelfde tijd bereikten we het magische getal 144 wat betreft de tafel- en grote busters!!Heel bijzonder voor mij, alsof er ineens een nog hogere energie naar de Aarde kwam. Sindsdien zie ik vanuit mijn ooghoeken een prachtige blauwe kleur in de lucht…. Orgone-energie! Zelfs als het bewolkt is.

Voor mij breidt het licht netwerk zich lekker uit zo!!! Ondanks dat de Baby-busters niet mee geteld worden, doen ze wel degelijk mee in dit lichtnetwerk!!!

Augustus 2009
Een tafelbuster is gaan werken in Zwitserland. Op de laatste foto is een UFO verschenen… .Midden bovenin.


Heilige Geometrie;

In de Chembusters is veel Heilige Geometrie gebruikt, eigenlijk ging dit vanzelf en ik zal proberen wat te vertellen over enkele gebruikte symbolen.

De David-ster: De buizen van elke Buster staan in de vorm van de David-ster, 2 driehoeken die elkaar overlappen. Velen kennen dit symbool, Google maar eens.

En herken je de Kubus van Metatron in de stand van de buizen? Zie dit filmpje;

Spiralen: Ik maak diverse spiralen, zowel onderin als om de kristallen. De spiraal onderin komt gewoon vanzelf. Geef ik een Chembuster liefde mee, dan draai ik een DNA spiraal in de vorm van een hart en gaat er een Rose-kwarts steen onderin. Er kunnen bloemen in, sterren, Akaija’s, wat er maar mogelijk is. Onderin de Buster geplaatst is dàt wat je hem meegeeft aan de Aarde. Via de Chembuster komt dit weer bij ons terug.

Spiralen om de kristallen: probeer dit maar eens. Neem een mooie punt Bergkristal in je hand en voel de energie. Draai wat koperdraad om een buisje tot een spiraal en plaats diezelfde bergkristal in de spiraal en voel opnieuw. De energie is 4 x zo sterk geworden. Tel uit je winst, om elke dubbeleinder in de 6 buitenste buizen zit zo’n spiraal!!!

Zelf een Chembuster bouwen;

Zie voor een foto-uitleg hier;

https://photos.app.goo.gl/I1goO3VdA6gvtxPL2