Love-orgonite

Piramides

Persoonlijke piramides
Veel mensen hebben al de helende werking van de piramidevorm ontdekt en met wat fantasie kun je nog veel meer toepassingsmogelijkheden bedenken.

Verschillende mensen hebben dan ook gevraagd om speciale objecten toe te voegen aan de piramide, zoals de Leminscaat, het dankbaarheids teken (Gratitude), de Ankh, andere halfedelstenen en/of persoonlijke dingetjes, zodat ook dat gaat meewerken, terwijl je op of juist onder de piramide gaat zitten.
Dit werkt helend voor lichaam en geest, verbetert voeding en water, verbetert meditatie en medicatie, reinigt en zuivert.

Drie-vlaks piramide

Een bijzondere piramide van vóór Atlantis, connecties met Lemurië. Deze piramide geeft zeer sterke aarding tijdens meditaties en behandelingen. Ook komen er lichtwezens op af, die je helpen bij het Ascentie-proces en in je gewone aardse zaken, door toegevoegde Seleniet staafjes. Zeer krachtige energie.

In de top bevindt zich een enkelpuntige kristal omwikkeld met koperdraad in spiraalvorm. In de 3 andere punten zie je 3 dubbeleinder- kristallen gewikkeld in puur zilverdraad van 99,97 % en 3 zwart- groene staafjes toermalijn. Op de bodem een grote roodkoperen SBB-coil, die voor nog meer aarding en verspreiding zorgt. Als metalen gebruik ik afwisselend koper, aluminium, goud zilver en brons. Of een combinatie. De orgonite in het midden is als de towerbusters, dit varieert dus.

Deze piramides kosten € 150,00

Viervlaks-Piramide

Heel andere energie, die van Atlantis zelf. De inhoud is hetzelfde als de drie-vlaks Piramide, maar de uitstraling van Energie is geheel anders. Je voelt zelf wel, welke bij je past.