Love-orgonite

Towerbusters en hun varianten

Allereerst dus de towerbusters

Klein, maar dapper! Ze bestaan uit orgonite (hars, ijzer/aluminium, kristal) en voor extra power gebruik ik 3 soorten kristal; bergkristal, zwarte toermalijn en rose-kwarts. Allen zeer doeltreffend in de omzetting van negatief geladen energie in positieve, waarbij rose-kwarts een component liefde toevoegt, bergkristal helderheid en toermalijn bescherming tegen straling.

Het kristal gruis dat ik gebruik is vernieuwd en bevat naast Bergkristal, Zwarte Toermalijn en Roze kwarts nu ook o.a. Herkimer Diamanten, Citrien, Labradoriet, Honing Calciet, Moldaviet(!) Seleniet, Kambaba-Jaspis, Meteoriet. ( regelmatig aangevuld, afhankelijk van mijn Carvings) Ik gebruik hiervoor de afval brokjes van al wat ik bewerk, zoals Draakjes en Schedels van diverse soorten kristallen en (half) edelstenen. Het “afval” bewaar ik, en maal dat tot Kristalpoeder wat in de baby en tafelbusters komt en ook in de towerbusters. Zo wordt de kracht alleen maar groter.

 

In zijn geheel staan de towerbusters voor; de goede weg in de goede tijd, hier en nu, verzamelt negatieve energie en zet deze om in positieve energie, in te zetten bij alles wat je kunt bedenken, maar vooral om luchtvervuiling, straling, chemtrails, umts en gsm straling, computer,WIFI, DECT- en mobiele telefoon straling om te zetten in energie die vóór ons kan werken in plaats van tegen ons. Te gebruiken om elke mast, antenne, hoogspanningsleidinge etc. om te zetten in positieve energie generators om de omgeving te reinigen en te versterken. Bedoeling is dat bij alle zend- en elektriciteitsmasten in Nederland van deze energie kanonnen worden neergelegd. Op deze site; www.antenneregister.nl vind je alle masten. Pak de fiets en ga gezellig langs alle masten in je omgeving. Zo maak je ook nog eens een krachtig netwerk dat je zelf kunt blijven activeren telkens wanneer je er langs komt.  Zelf doe ik dit ook ( weer) regelmatig, want er worden er steeds meer neergezet!
Tip; Gooi eerst één Towerbuster onder je gekozen mast. Voel dan of de  energie is veranderd, verbeterd, gooi evt een 2e Towerbuster en voel opnieuw.

Uiteraard kun je towerbusters ook naast of op je computer of TV plaatsen ,in je koelkast, op waterflessen, medicijnen of waar je maar verzinnen kan.
Als je goed bent in visualiseren, kun je met 4 towerbusters leuke dingen doen. Vorm een vierkant en visualiseer een piramide vanuit die 4 punten naar boven toe en een naar beneden toe. Als je ze in gedachten ook kunt laten draaien heb je een zogeheten MERKABA. Nu kun je die 4 towerbusters op je tafel leggen, maar ook uitbreiden naar de 4 hoeken van je kamer, je bed, je slaapkamer, je hele huis en zelfs naar je gehele woonoppervlak met tuin. Zo ook bij verzorgingshuizen, scholen, winkelcentra; precies de geliefde plaatsen waar veel mensen samen komen, en masten waar je echt niet bij kunt komen. Als je bekend met de energie van Piramides, weet je dat één kant van de gevisualiseerde piramide naar het noorden moet staan.
Algemeen geldt dat het neerleggen van Towerbusters niet voldoende is. Het is belangrijk af en toe de gegifte Busters een boost te geven via gedachten en intenties, wanneer je b.v. er langs komt, of gewoon in een meditatie. Bij giften is het zaak om goed te voelen wat er waar nodig is. Dat gaat vanzelf en hoef je geen meester voor te zijn noch te worden, dat ben je n.l. allang!

Nogmaals dit buigt negatieve energie om in positieve energie. Vandaar dat deze towerbusters zo goedkoop mogelijk worden aangeboden, zodat meer mensen mee helpen bij de verspreiding ervan, voor onze leefomgeving.

Nieuw 20-09-2011

Vanaf nu zit er in mijn Magic Powder ook Shungit poeder toegevoegd…zie; www.shungitmineralen.nl en http://www.shungitecanada.com/home.htm

Towerbusters kosten € 2.50 per stuk 10 voor € 20,- , 20 voor € 35,-, 40 voor € 50,- en 100 voor € 100,- !!!!

En vanaf 2013 zit er Magnetiet poeder bij, wat een Aardend effect geeft: nodig in deze tijd is verbinding met de Aarde.

Verder blijft dit poeder zich uitbreiden met alles wat ik nodig acht in het NU.

Nieuw April 2013 Wifi-Device

 

Ik had er eerst een gemaakt voor op het wifi-modem, maar wist dat ie nog niet af was. Er zat groene toermalijn in en een kleine Teslaspoel. Toen er dus overal ” gratis” Wifi kwam, moest ik hem veranderen, aanpassen, zodat men zelf beschermd word en ik niet alleen de modems meer aanpak.

Hij heeft in het midden een octaëder van Magnetiet en rondom 6 stukjes/ staafjes groene toermalijn om een teslaspoeltje heen. Ze gaan €33,- kosten en dan zit er een gaatje in en een touwtje.

Update mei 2013;

Alle testers testten dat de WD erg sterk en krachtig was. Metingen lieten zien dat ook Aquamarijn een goede werking heeft op WIFI, dus paste ik de WD aan met staafjes Aquamarijn waar ik tegenaan liep, erg mooie Aquamarijn! In dezelfde staafjes als waar de groene Toermalijn in voorkomt! Niet voor niks, weer,hè?  Nu maak ik alleen nog de combi, omdat ie net wat zachter en vriendelijker werkt!

 

 

Reactie per email op 30-05-2015;
( en hier word ik nou zoooo blij van!!)

.. mag ik er nog een?:)

Hij kwam om 3 uur met de post, ik had haar niets verteld en het eerst zelf bij me gehouden. Maar deze dag was verbluffend.. Voor het eerst na een jaar géén hoofdpijn.. Mama mag ik buiten spelen? Dat was echt lang geleden dat ik dat hoorde.

Zijzelf is alleen al blij met deze ene dag, kun je nagaan. Ik hoop natuurlijk dat het morgen ook zo gaat, denk het wel, en of het bestand is tegen de hoge dosis op school.

Als dat zo is…  ze zit al 2 weken thuis, het gaat echt niet meer, dus ik weet niet of ze maandag gaat en hoe het gaat. Maar als het zo is, dan ben ik je wel heel erg dankbaar! Vandaag had ik in elk geval even mijn dochter weer terug, en hoe.

Enkele test-reacties; 

Van een helderziende uit Zwitserland:

Plantengroei, landbouw, tuinieren, verbouwen van kruiden en graan, bevorderen van kiemen en snellere groei, helpt bij leucose bij katten, werkt tot 2 km in de omtrek, goed voor mensen omdat zij van planten leven.

 

De WD staat al enkele dagen in beschermingsmodus.
Het experimenteren vroeg fysiek teveel van ons, hard zweten, groggy en een beetje het noorden kwijt.
Is duidelijk erg krachtig om dergelijke reacties teweeg te brengen.
Staat nu dus enkel beschermend/afschermend op een foto van ons beiden, om ons aan zijn energie te laten wennen.
Dan kunnen we opnieuw wat andere testen doen, zachtjesaan heb ik intussen ondervonden.

We voelen ons veel fitter en frisser en zijn veel minder moe wanneer we de stad in geweest zijn.
We ervaren meer spontane vriendelijkheid en ook meevallers. Het lijkt wel of we geleid worden.
Zo vond ik opeens dat Jan nog een ‘tussenschoeisel’ nodig had, iets tussen sandaal en gesloten schoen.
In de schoenwinkel vonden we juist wat we zochten en : het laatste paar in zijn maat.
Ik vond dat ik ook iets voor ‘tussenin’ nodig had. Vond het geknipte jasje en ook het laatste in mijn maat.
Allemaal in minder dan een uurtje, zomaar een inval volgend.

Ik denk ook dat de WD een ascensie-instrument is. In die zin dat het de ascensie versnelt.
Las deze week over de fasen van integratie over de etherische fase eerst, dan de mentale om als laatst
de emotionele fase in te gaan. Welnu, Jan lijkt mij met reuzensprongen in te halen. Is ineens erg emotioneel, zo erg dat ik
het nodig vond hem een tablet St Janskruid te geven.
Het is altijd mijn diepste wens geweest dat wij samen gelijk op zouden gaan. Mijn wens is uit aan het komen.

Liefs, Lena

 

Eigenaardig genoeg ben ik niet meer emotioneel dan anders. Eerder erg rustig, zoals Liesje. Ik denk dat het huilen en die heftige emoties juist een teken van ascensie versnelling zijn. Een teken dat je op de juiste plek van je pad bent gebracht. Jij Monique werd wellicht door je werk in een spiritueel lage omgeving, afgeremd in je ascensie opmars en maakte een quantumsprong. Onze mannen (Wiel en Jan) liepen blijkbaar ook wat achter op Liesje en mij. De WD zorgt voor een gelijkschakeling. Zo komen we als WD-ers op gelijke tred te lopen. De WD als ascensiehulp, wie had dat gedacht? 
Liefs, Lena

 

 

Las net even alle verhalen en voel met jullie mee Monique en Wiel . Maar er komt ook een einde aan hoor ,al die gevoelens .. Ben het met Lena eens . Ben vanmorgen nog eens gaan kijken naar de werking van de W.D. samen met de aquamarijn .. Die ketting heeft gisteren in de zon en  vannacht heerlijk liggen baden in de maan .

Heb de volgende vragen gesteld en antwoorden gekregen :

Kan aqua. Het zelfde werken op de wifi ??? Ja  maar samen met toermalijn werkt het krachtiger .

Als je alleen aquamarijn neemt in staafjes hoeveel heb je er dan nodig ??? dan heb je er zeven nodig .

De staafjes werken net zo als de splinters ( kraaltjes )  want de grote maakt niet uit voor een kristal . Kleintjes werken net zo hard als grote .

Beide kristallen in de W.D. bevorderen je ascentie.

Beide kristallen werken uiteindelijk rustgevend en beschermend .

Maken je  wel gevoeliger en vandaar dus ook meer emotioneler

W.D. helpt ook bij het veranderen van ons DNA strengen vermeerderen zich sneller ( emotie is ook wel groeipijn ) je moet alles sneller verwerken .

Als je de W.D. draagt werkt hij op meerdere mensen om je heen . Tot ongeveer 3 meter . Hij beschermt ons tot rondom ongeveer 7 meter .

Dus ja het is eigenlijk begrijpelijk dat we doordat we meer voelen ook alles weer mogen verwerken en dus ook daar een uitlaat klep voor is en dat is even janken of ??? iets wat daar op lijkt …

Jullie horen nog weer verder van mij .. Zonnige dag en knuf XXXX Liesje

Net met Frans Breed (woonbioloog) gesproken, hij geeft aan dat de WD goed werkt, er is een kleine verstoring wanneer je door het gaatje een ijzertje doet. een waskoordje werkt wel goed en ik maak ze voortaan met een koordje erdoor, “toevallig” had ik vorige week 100 meter gekocht bij Ruben Robijn, gelijk met de Aquamarijn!

Doe jullie er ook een koordje door? Ik heb genoeg als je niet hebt komt dat goed, vraag en gij ontvangt….
Jammer Hilko, van die mooie haakjes……vond het erg mooi, maar nu hangt ie aan een zwart waskoordje, dat ziet er ook mooi uit!!
Knuf weer van Monique
Jans droom.
Deze nacht droomde Jan dat hij een voorwerp, een ‘maaksel’ (tamelijk groot) dat op een dienschaal stond, aan collega’s wou tonen.
Hij wist met zekerheid dat hij met dit ‘maaksel’ veel meer zou kunnen doen dan waarvoor het gemaakt was. Dat hij het nog beter zou kunnen doen werken. Hij wou het ‘instrument’ ook op grote schaal verspreiden. Maar, hij vertrouwde hen niet omdat ze nogal malafide figuren waren en hield wijselijk zijn mond.
De omgeving leek in niets op wat wij op de aarde kennen, wel reed er een soort ultra moderne trein op zeer brede sporen met grote snelheid voorbij.
Mijn verklaring :
Het ‘maaksel’ slaat op de WD. Kan inderdaad veel meer dan waarvoor het aanvankelijk is gemaakt.
De drager activeert de WD, door zijn energie en met zijn intenties waardoor hij veel meer doet dan alleen beschermen.
De onaardse omgeving = Atlantis. Jans droom is waarschijnlijk een regressiedroom over zijn leven op Atlantis.
Ik denk dat Monique oude geheime kennis van Atlantis ‘gedownload’ heeft. Dat zij op Atlantis een priester(es) of
geleerde was en dat zij zich intuïtief weer op die kennis aangesloten heeft. Het werken met orgonite mag daar waarschijnlijk
ook toe gerekend worden.
Wij hebben wellicht allemaal in de periode voor de ondergang op Atlantis geleefd.
Jans onbetrouwbare collega’s kunnen de ‘duistere’ tempelpriesters of geleerden geweest zijn en Jan vermoedde dat zij misbruik
van zijn kennis zouden maken. Jan was wellicht één van de ‘goede’ tempelpriesters of geleerden.
De WD zou dus uit oude Atlantische kennis naar onze tijd gebracht kunnen zijn om ons in deze chaotische overgangsperiode te ondersteunen en te beschermen. Heel wat om verder te overdenken, zou ik zo zeggen.Liefs van Jan en mij.

Cel-phone-lovers

   

Piepkleine celletjes om op je mobiele telefoon te plakken, maar ook kun je ze in je zak dragen. Ze bevatten alle kleuren van Toermalijn. Er is een koperen Lemniscaat in verwerkt, al dan niet zichtbaar. Grappig hierbij is dat ik ze verwerkt heb in de verpakking van o.a. paracetamol….Ze kunnen dan ook echt als pijnstillers ingezet worden.
Mijn moeder bewaart de strips van de paracetamol voor mij.

Vormen kunnen afwijken, afhankelijk van de leverancier van paracetamol, soms capsules, soms tabletten. Vanwege deze verpakking kunnen ze ook ingezet worden als “pijnbestrijders”, kwestie van intenties……

Mijn eigen ervaring hiermee

Vers van de “pers” nam ik er 2 mee in mijn broekzakken, links en rechts. Ik ging een dagje naar Utrecht met mijn moeder, wat me normaal gesproken bergen energie kost. Trein in, kaartjes kopen, vele mensen om me heen, slenteren door de stad, bezoek aan verre familie, kortom; bekaf thuis! Nu dus niet! We hebben allebei een heerlijke dag gehad, bij thuiskomst heel energiek en toen pas begreep ik wat er gebeurt was. Ik voelde de bommetjes in mijn zak. Ook mijn moeder had nog voldoende energie over! Heerlijk!

De  Cel-phone-lovers kosten € 9,99 per stuk.

 

Diamantvorm met Herkimer diamant

 

 

Zeer krachtige healer. Maakt je krachtig. Brengt Goddelijke energie. Brengt je Ik Ben Lichaam in het Persoonlijk Zelf en trekt deze in de fysieke laag. Laatste stukjes van het diep onbewuste worden geheald. Het is geen echte diamant omdat het net niet precies de juiste vorm van diamant heeft. Deze steen begint nu pas belangrijk te worden voor Lichtwerkers. Je kunt deze energie juist op een chakra trekken waar je nog wat moeite hebt om het Ik Ben Licht vast te houden. Herkimer diamant maakt je energie schoon en sterk en maakt je aura glashelder.

Het is het kristal voor mensen die bezig zijn met Ascension. Het is goed het kristal te dragen op dat chakra waar het Licht nog niet volledig door kan stromen. Hierbij geeft Herkimer diamant goede resultaten. Power, energie, je Lichtkracht op Monadisch/Ik Ben niveau. (bron Willemien Timmer: www.apofyliet.nl )

Extra info over de Herkimerdiamant (ook 7e chakra) (uit: Edelstenen- en mineralenboekje van Anneke Huyser)

 

  • geeft energie en bevordert creativiteit.
  • stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie.
  • krachtig tegen elektromagnetische straling en radioactiviteit, blokkeert geopathische straling en legt een netwerk rond woning en bed.
  • ondersteunt de werking van andere therapeutische stenen.
  • verlicht slapeloosheid, veroorzaakt door geopathische belasting of elektromagnetische straling.
  • corrigeert DNA en celstoornissen.
  • verwijdert stress en spanning uit het lichaam.
  • ontgift het lichaam.

Symboliek : Bescherming en inzicht

 

Deze herkimer- diamantvormen kosten € 10,00 per stuk

 

Voor onze kinderen;

 

Dolfijntje met Lapis Lazuli

                                                               

Gaat over hemel en sterren, geeft vertrouwen in onszelf EN in anderen. Heeft verbinding met de nieuwe blauwe sterren kinderen. Vriendschap, liefde en contact worden helderder. Helpt om gevoelens en plezier te uiten. Helpt je bij het sluiten van vriendschap met anderen, maar vooral met Jezelf, iets wat onze Kinderen nog vaak moeilijk vinden.

 

(Minderwaardig voelen, doe ik het wel goed, houden ze wel van me?) Ga lekker van Jezelf houden, toch??

 

Met of zonder een koperen ophangoogje, die de basisvorm heeft van de Ankh.

Ze kosten € 10,00

Lieve hartjes met rose-kwarts

In deze vorm hoort natuurlijk een rose-kwarts… Een mooie doorschijnende Rose-kwarts boven op de basis orgonite, al of niet met ophang oogje. De vorm van het hart stelt liefde voor, de rose-kwarts staat voor liefde voor het zelf, het innerlijk kind in jou en in je kinderen. Zo blijven ze op natuurlijke wijze in contact met hun innerlijk kind tijdens spel of studie. Dus spontaan, zacht, genieten van dat wat op dat moment is, alles is goed. In het hier en nu. Het hartje is lekker zacht gepolijst. Rose-Kwarts werkt ook tegen straling van mobiele telefoons en computers.

Ze kosten € 10,00

Transformerende vlinderhangers;

Dit was echt een heerlijk project!! Ik werd er zelf vrolijk van! En deze kleine meid ook! Ze koos een blauwe.

Vlinders                             AmberVlinder

De vlindertjes hebben allemaal een gouden kantje, een middenstuk met Orgonite met mijn Magikal Powder en een kant met  gekleurde edelsteentjes.

Algemeen dus een schoonmakertje door de Orgonite, een transformatortje door de vlindervorm en de kleur van de edelsteen maakt de eigenschappen specifiek. Ik beschrijf ze per kleur. De beschrijving komt van www.edelstenenenmineralen.nl

Oranje, Carneool; Sleutelwoord; BLIJ!

Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen. De steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Vlinders (1)

Groen, Malachiet; Sleutelwoord; Healing

Malachiet is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Het vermindert angst en kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken en blokkades, remmingen en negatieve gedragspatronen los te laten. Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties. Fysiek werkt het ontgiftend, bloeddrukverlagend en versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Daarnaast kan malachiet helpen bij astma, artritis en artrose, botbreuken, epilepsie en problemen aan het hart en de bloedvaten. De steen is met name heel geschikt voor vrouwen omdat het een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen, (pre)menstruele klachten, vrouwelijke seksuele problemen (met name met een emotionele of traumatische achtergrond) en ondersteunt bij een bevalling.

Vlinders (2)

Rose, Rozenkwarts; Sleutelwoord ; Zachtheid en Liefde. 

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Vlinders (3)

Groen, Aventurijn; Sleutelwoord; Gelukkig

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Groene aventurijn werkt in op het hart chakra. Fysiek heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloeddruk, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, etc.).

Vlinders (4)

Blauw, Lapis Lazulli; Sleutelwoord; Vriendschap.

Spirituele ontwikkeling, eerlijke communicatie en jezelf zijn.

Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

Vlinders (5)

De vlinder-hangers kosten € 15,- per stuk en hebben een verstelbaar koordje.

 

THC Orgonite Buster;

20161213_125359 20161213_125407

Deze Orgonite Buster bedacht ik , vanwege een vriendin die een aversie heeft tegen wiet, cannabis of welke naam je maar gebruikt. Ik vond deze vorm al een poosje geleden en maakte ze voor de lol. Tot ik merkte dat er zoveel verschillen zijn in reactie op het blowen, gebruik van olie, veel soorten cannabinoiden,…..  Ik heb zelf een goede plant in de tuin gekweekt, de Sensi Skunk, met half THC en half CBD, daarvan olie gemaakt op basis van olijfolie en in deze Towerbusters een druppel achtergelaten. Zo weet ik zeker wat er in zit.

De werking is nu als een Towerbuster, dus opschonend. Daarbij komt de werking van Cannabis die rust brengt, helpt pijnen te verzachten, en alles wat Cannabis kan verhelpen. Hierbij hoef je dus niets in te nemen, dus ook niet bang te zijn, want wat Cannabis doet is je gevoel van dat moment versterken dus als er angst is voor Cannabis zul je mogelijk juist meer angst ervaren. Geen angst dus. Wat je wel kunt doen ipv het roken van wiet, is er gewoon even mee gaan zitten, tussen je handen houden en ervaren…..voel de rust in jezelf herstellen en voel de pijnplekken, vul ze op met de gedachte/intentie dat de Cannabis en de Towerbuster je gaan helpen en laat dit ook toe.

De wiet Buster kost € 22,-