Love-orgonite

Ascentie produkten

De volgende produkten zijn stuk voor stuk uniek gemaakt, geen enkel exemplaar is hetzelfde.

Ik maak ze van heldere hars en giet kristallen in bepaalde vormen, zoals ik het op dat moment mooi vind en door krijg. Soms op een bepaald thema, een bepaalde persoon, of gewoon omdat ik het zo doe. Ik rol van het ene idee naar het andere en geniet van alles wat er komt en is: de resultaten hiervan vind je op deze pagina!

Powerwands

Deze Powerwands zijn krachtige hulpmiddelen bij meditatie, om bij je te dragen en voor acu-pressuur; elk exemplaar is uniek. Ze zijn allen breekbaar!

Algemene beschrijving van werken met powerwands

Voor meditatie; Houdt het stokje tussen je handen, dan tegen je voorhoofds chakra of je hart chakra en droom ermee weg. Elk stokje werkt op zijn eigen niveau, ze werken echter allen op DNA- niveau door de dubbele DNA spiraal in het midden. Afhankelijk van de kristallen die erin zijn verwerkt kun je de meditaties aanpassen aan wat ze jou brengen.

Voor acu-pressuur/ -punctuur; Zowel acu- punten als meridianen kunnen behandeld worden. Ze stralen als het ware licht uit in de punten of meridianen, afhankelijk van welke kleur straal er in het stokje zit. Je kunt ze op,voor direct instralen, maar ook boven de punten,voor gespreid licht, houden. Voor de kenners van acupunctuur nog eens; punten behandel je om te sederen tegen de klok in draaiend en om te voeden met de klok mee. Zo ook met de meridianen; sederen tegen de richting van de meridiaan in en voeden in de richting van de meridiaan. Sommige stokjes hebben invloed op specifieke meridianen en organen, door wat er in zit of door hun kleur. Dat wordt bij het betreffende stokje vermeldt.

Voor healing, massage, reiki,chakra-therapie; Naast je gebruikelijke healing methode draai je het stokje over de chakra’s, pijnpunten, breuken, wat je maar nodig acht. Doe wat goed voelt, laat je leiden door je intuïtie, je hoger zelf, en houdt voor ogen dat alles wat mag gebeuren voor het hoogste goed is voor jezelf en je cliënt. Je kunt ook kleuren visualiseren b.v. van de chakra’s of een kleur die je nodig vindt of waar de cliënt om vraagt. Afsluiten met een algehele chakra- balancering van basis tot kruin.

Golden Crown

DSC_1862                                          Golden Crown

 

Inhoud
Lemurisch ijskristal in de punt, omwikkeld met een koperen spiraal. Daarboven een DNA- spiraal. Dan een randje, “kroon”van bladgoud (= gematerialiseerd licht) en tot slot een koperen spiraal met ophangoogje voor een koordje.

Dit staafje straalt onvoorwaardelijke liefde uit! Laat je thuiskomen bij jezelf, door de “verloren” delen van jeZELF terug te laten komen bij je. Ze maken je weer compleet, terug naar je oorsprong, je blauwdruk. Werkt op de laatste stukjes van je leerprocessen. Brengt balans tussen hoofd en hart, ziel.
Lemurisch ijskristal; Brengt vrede in dit nieuwe tijdperk. Vol regenboogkleuren helpt ze je je nieuwe vorm in je ascentie proces aan te nemen. Oude energieën komen los, oude overtuigingen, verdedigingsmechanismen, oud ego van zowel de mens als de aarde, als het universum.
Door de spiraal met 9 om-windingen maakt het je nog meer compleet; 9 staat voor voltooing, afronding van processen!
De koperen DNA-spiraal maakt dat het geheel op DNA of blauwdruk- niveau werkt. Zeer diepgaand dus!
Het laagje bladgoud zorgt tijdens meditatie voor een gouden krans om je hoofd, waar licht, gematerialiseerd licht in de vorm van goud, doorstroomt naar je hoofd vanuit het universum; alsof je een gouden kroon wordt opgezet!

Gebruik
Voor meditatie: Om te worden wie je werkelijk bent, mede door de energie van Lemurië. Zet je hele aura in wit licht, dus ook voor schoonmaak van je chakra’s en meridianen. Laat de engelen je een gouden kroon brengen!

Hier is een korte meditatie die je ermee kunt doen:

Ga rechtop zitten, met de Golden Crown tussen je handpalmen. Adem een paar keer diep in en uit en voel de powerwand tussen je handen. Zorg dat je geaard bent ( of; voel je voeten..) Daarna zet je je kruinchakra open ( of voel de bovenkant van je hoofd) en nodig de hemelse engelen uit om bij je te komen. Adem ze diep in, verwelkom ze en vraag of ze je willen voorzien van de “Golden Crown”.


Blijf een poosje in deze positie en laat gebeuren wat gebeuren mag in het NU- moment.
Als je voelt dat het klaar is en dat is voor iedereen verschillend, bedank je de Engelen en adem je weer een paar keer diep in en uit en gaat verder met wat je ook maar wilde doen.

Zo kun je verder je dag doorkomen geheel in “wit licht” en de meditatie herhalen zo vaak als je wilt.

Voor acupunctuur: Alle organen. Instralen van de “witte straal”. Met name de punten aan de uiteinden van de meridianen op handen en voeten.

Voor healing: Chakra- reiniging van beneden naar boven, dan aura-reiniging op DNA- niveau. Tijdens Reiki of massages kan het stokje bij de cliënt gelegd worden zoals je dat met kristallen doet. Met je gevoel en intuïtie voor het hoogste goed van Al Dat Is.

De Golden Crown kost € 40,00

Golden Triangle;

20161213_112542 20161213_112625

Deze powerwand heet Golden Triangle, want de steentjes die ik gebruikt heb zijn die van de Gouden Driehoek; Rosekwarts, Amethist en Bergkristal in de vorm van een Herkimer dubbeleinder. Deze combinatie wordt ook wel de Heilige Drie-eenheid genoemd, de Vader, Moeder en de Zoon. Bergkristal, Rosekwarts en Amethist. Als je de foto kunt vergroten zie je in de punt de Herkimer omwikkeld met verzilverd koperdraad, daarboven een laag Amethist en bovenaan een puur zilveren ophangoog (99 % zilver) in een kraal van Rosekwarts.
Hiermee kun je liefde, helderheid en helderweten overbrengen bij jezelf en bij anderen. Het geeft een zachte bescherming, zoals een ridder je beschermt met zijn schild en zwaard. Ridders waren er van oorsprong om het volk te beschermen en dat doet deze wand. Geeft geborgenheid, alsof je omarmt wordt door de vleugels van een engel. Maakt dat je stevig verankerd in je kern, je hart. Vanuit je hart vind de opschoning plaats , van binnen naar buiten. Dan sta je stevig en rein en weet weer waar je voor staat.Van daaruit kun je er helder voor gaan!Als een ridder, zuiver van hart.

De Golden Triangle kost € 40,-