Monique Calis

Love-orgonite

Lichtnetwerk update en fire the grid.

15 juli kreeg ik een bericht binnen van Cobra, over een grote meditatie op 19 juli 2021. Ik las het hele verhaal en mijn verbazing werd steeds groter; ik herken zó veel, in data, in meditatie, in gevoel en emotie, dat ik er blij van werd, héél blij!! In april 2007 maakte ik de eerste grote chembuster hier thuis en in juli 2007 ontstond die in Frankrijk op La Vie Tara. Daarna groeide het aantal busters, en daardoor ook het veld van licht. Niet wetende wat de gevolgen hiervan waren, maar dat is me nu wel duidelijk! Ondanks alle ellende die je in de wereld ziet is er toch een boel gaande en ik ben daar onderdeel van, van dat licht!! En Cor, mijn man ook. En wie dit leest ook. En alle mensen die met kristallen en orgonite werken ook. Vooral chembusters, die we later Love-Boosters zijn gaan noemen; en dat is niet voor niks geweest.
Natuurlijk ga ik maandag meedoen met deze oproep en nodig ik iedereen die zich geroepen voelt uit om ook mee te doen, met of zonder orgonite of kristallen, want wij zijn allemaal al licht. Wat een (her) ontdekking. Hoop dat er velen mee gaan doen!!
Hier is de website van Firethegrid; https://firethegrid2.org/
En hier de Nederlandse vertaling van Veronica; https://eventnl.wordpress.com/2021/07/15/fire-the-grid-meditatie-op-19-juli-2021-in-nl-om-13-11-uur/