Love-orgonite

Mijn Vader en mijn Moeder

Op 09-02-2007 is mijn vader, Gijs Calis overleden. Hij werd 79 jaar en leed aan de ziekte Alzheimer. Hij heeft tijdens zijn ziekte geholpen bij het bewerken van de orgonite towerbusters. Al wist hij niet waar hij mee bezig was, hij was altijd bereid te helpen.

Nu weet hij wel waar we mee bezig zijn en zal me blijven helpen, net als Janua, mijn kristallen schedel, de Ankh en diverse meesters, maar ook fysieke engelen zoals mijn lieve familie leden en vrienden en natuurlijk ikzelf!

Update; Op 8 oktober 2020 is mijn moeder, Mien Calis, overleden.

Mijn moeder is momenteel ook dementerende, in een snel tempo. Ook zij heeft mij altijd gesteund in mijn hobby Orgonite en Love-Boosters maken. Ze had de afgelopen jaren, na het overlijden van Pa, maar liefst een BabyBooster, een Tafelbuster en een grote Booster in de tuin. Na haar verhuizing van ons grote ouderlijk huis naar een klein appartement kwam de grote Booster weer bij mij staan. Die gaat nog wel een mooi doel dienen; mocht je een goed doel weten, laat me dat dan maar weten.

Verder voorzag ze me in de mallen, vooral van de bakjes van de Mona toetjes, die ik steeds mooi afgewassen van haar kreeg, met het stickertje van de ontluchting er nog op. Die gebruik ik voor de Tafelbusters.
Ze slikte -spijtig genoeg- steeds meer paracetamol en ook die “mallen” bewaarde ze voor me , daar maak ik de Cell-phone-lovers van. En haar medicijn cupjes bewaarde ze allemaal, die zijn voor mijn dochter, zei ze tegen de verzorging…..