Love-orgonite

Het begin

Uitleg Kristallen en Orgonite

Sinds begin 2007 werk ik met Orgonite, een heel bijzondere manier om een bijdrage te leveren aan positieve energie in de wereld. Via internet ben ik zelf hiermee in aanraking gekomen. Door het ziekte proces van mijn vader, ziekte van Alzheimer, ging ik op zoek naar de achtergronden en dat was een hele belevenis. De ziekte komt niet voor in de familie en er gebeurden vreemde dingen rondom zijn ziekte. Per ongeluk ontdekten we later dat er een mast precies op mijn ouderlijk huis was gericht, beschermd door een hoge haag. Deze mast straalde op zijn sterkst op de plek waar mijn vader jarenlang sliep. Bewijzen kun je niets, maar het maakte wel dat ik bleef zoeken naar oplossingen om dit onschadelijk te maken. Zo begon het voor mij…..

Net als veel andere mensen ben ik gestart met Orgonite, vanuit het idee om iets te doen voor ons milieu en om negatieve energie om te zetten in positieve energie. De basis ligt dan ook bij de zgn. “towerbusters”, een soort energiebommen om onder o.a. elektriciteitsmasten, gsm- en umts- masten te leggen, waardoor de negatieve energie van deze torens wordt omgezet in positieve energie. Veel mensen kennen de ervaring dat zij zich moe, sloom en/of vervelend gaan voelen, als zij per ongeluk onder de draden van elektriciteit masten doorlopen. Mensen die in de buurt wonen van bijvoorbeeld GSM of UMTS masten hebben soortgelijke ervaringen. Er wordt beweerd dat veel  ziekten en depressies ontstaan door de sterke negatieve straling van al dit soort masten. Tegenwoordig is het vervuilde netwerk uitgebreid door wifi, chemtrails, HAARP.

De werking van orgonite is  het aantrekken van negatieve energie en deze neutraliseren en dan omzetten in positieve energie. Een prettige bijkomstigheid is, dat door de masten zelf, ( het materiaal van gewone elektriciteitsmasten is ijzer en de vorm is een piramide vorm op de punt) de werking van het orgonite dusdanig versterkt wordt, dat de positieve straling zo groot is dat hier mee zelfs negatieve energie vanuit vliegtuigen te niet wordt gedaan.(chemtrails; zie links)
Uit dit gegeven is het zg “giften” ontstaan, wat betekent dat mensen towerbusters spreiden onder masten in hun omgeving. Sommigen verspreiden de towerbusters ook op en rond gebouwen die “naar” aanvoelen, zoals gevangenissen, rechtsgebouwen, vredespaleis (!), verzorgingshuizen, scholen, flats en ook waterpartijen zoals zuiverings installaties, meren, kanalen, vijvers. En de echte fanatieke “gifters” verspreiden de towerbusters over hele gebieden, waarbij geen mast “ongegift” blijft!

Pagina's: 1 2