Love-orgonite

Basisinkomen, burn-out en HSP

Zoals veel HSP’ers ben ik ook 2 keer getroffen door een burn-out. Logisch als je in de zorg werkt en daarbij een spiritueel padje loopt. Niet zo een goede combinatie. Jezelf weg geven, geen nee kunnen zeggen, onregelmatig werken, een minimaal inkomen voor het harde werk dat je verricht…. wat een ellende. Nu ben ik weer aardig boven Jan, en sta op een keerpunt; toch weer een baan in de zorg? En waar dan en hoeveel uur? Ik ga het minimaliseren en Cor en ik zijn begonnen met een project om financieel een stuk vrijer te worden. Want zo doorgaan tot ons pensioen is echt geen optie meer, als er over 9 jaar tenminste nog iets is als pensioen. Spaarrekeningen hebben ook geen nut meer, de rente is nu nihil en waarschijnlijk gaan we heel binnenkort zelfs rente betalen over ons spaargeld.
Mocht je met ons mee willen doen en een prettig basis inkomen realiseren, mail me dan. Voel je welkom.