Love-orgonite

Ascentie produkten

De volgende produkten zijn stuk voor stuk uniek gemaakt, geen enkel exemplaar is hetzelfde.

Ik maak ze van heldere hars en giet kristallen in bepaalde vormen, zoals ik het op dat moment mooi vind en door krijg. Soms op een bepaald thema, een bepaalde persoon, of gewoon omdat ik het zo doe. Ik rol van het ene idee naar het andere en geniet van alles wat er komt en is: de resultaten hiervan vind je op deze pagina!

Powerwands

Deze Powerwands zijn krachtige hulpmiddelen bij meditatie, om bij je te dragen en voor acu-pressuur; elk exemplaar is uniek. Ze zijn allen breekbaar!

Algemene beschrijving van werken met powerwands

Voor meditatie; Houdt het stokje tussen je handen, dan tegen je voorhoofds chakra of je hart chakra en droom ermee weg. Elk stokje werkt op zijn eigen niveau, ze werken echter allen op DNA- niveau door de dubbele DNA spiraal in het midden. Afhankelijk van de kristallen die erin zijn verwerkt kun je de meditaties aanpassen aan wat ze jou brengen.

Voor acu-pressuur/ -punctuur; Zowel acu- punten als meridianen kunnen behandeld worden. Ze stralen als het ware licht uit in de punten of meridianen, afhankelijk van welke kleur straal er in het stokje zit. Je kunt ze op,voor direct instralen, maar ook boven de punten,voor gespreid licht, houden. Voor de kenners van acupunctuur nog eens; punten behandel je om te sederen tegen de klok in draaiend en om te voeden met de klok mee. Zo ook met de meridianen; sederen tegen de richting van de meridiaan in en voeden in de richting van de meridiaan. Sommige stokjes hebben invloed op specifieke meridianen en organen, door wat er in zit of door hun kleur. Dat wordt bij het betreffende stokje vermeldt.

Voor healing, massage, reiki,chakra-therapie; Naast je gebruikelijke healing methode draai je het stokje over de chakra’s, pijnpunten, breuken, wat je maar nodig acht. Doe wat goed voelt, laat je leiden door je intuïtie, je hoger zelf, en houdt voor ogen dat alles wat mag gebeuren voor het hoogste goed is voor jezelf en je cliënt. Je kunt ook kleuren visualiseren b.v. van de chakra’s of een kleur die je nodig vindt of waar de cliënt om vraagt. Afsluiten met een algehele chakra- balancering van basis tot kruin.

Golden Crown

DSC_1862                                          Golden Crown

 

Inhoud
Lemurisch ijskristal in de punt, omwikkeld met een koperen spiraal. Daarboven een DNA- spiraal. Dan een randje, “kroon”van bladgoud (= gematerialiseerd licht) en tot slot een koperen spiraal met ophangoogje voor een koordje.

Dit staafje straalt onvoorwaardelijke liefde uit! Laat je thuiskomen bij jezelf, door de “verloren” delen van jeZELF terug te laten komen bij je. Ze maken je weer compleet, terug naar je oorsprong, je blauwdruk. Werkt op de laatste stukjes van je leerprocessen. Brengt balans tussen hoofd en hart, ziel.
Lemurisch ijskristal; Brengt vrede in dit nieuwe tijdperk. Vol regenboogkleuren helpt ze je je nieuwe vorm in je ascentie proces aan te nemen. Oude energieën komen los, oude overtuigingen, verdedigingsmechanismen, oud ego van zowel de mens als de aarde, als het universum.
Door de spiraal met 9 om-windingen maakt het je nog meer compleet; 9 staat voor voltooing, afronding van processen!
De koperen DNA-spiraal maakt dat het geheel op DNA of blauwdruk- niveau werkt. Zeer diepgaand dus!
Het laagje bladgoud zorgt tijdens meditatie voor een gouden krans om je hoofd, waar licht, gematerialiseerd licht in de vorm van goud, doorstroomt naar je hoofd vanuit het universum; alsof je een gouden kroon wordt opgezet!

Gebruik
Voor meditatie: Om te worden wie je werkelijk bent, mede door de energie van Lemurië. Zet je hele aura in wit licht, dus ook voor schoonmaak van je chakra’s en meridianen. Laat de engelen je een gouden kroon brengen!

Hier is een korte meditatie die je ermee kunt doen:

Ga rechtop zitten, met de Golden Crown tussen je handpalmen. Adem een paar keer diep in en uit en voel de powerwand tussen je handen. Zorg dat je geaard bent ( of; voel je voeten..) Daarna zet je je kruinchakra open ( of voel de bovenkant van je hoofd) en nodig de hemelse engelen uit om bij je te komen. Adem ze diep in, verwelkom ze en vraag of ze je willen voorzien van de “Golden Crown”.


Blijf een poosje in deze positie en laat gebeuren wat gebeuren mag in het NU- moment.
Als je voelt dat het klaar is en dat is voor iedereen verschillend, bedank je de Engelen en adem je weer een paar keer diep in en uit en gaat verder met wat je ook maar wilde doen.

Zo kun je verder je dag doorkomen geheel in “wit licht” en de meditatie herhalen zo vaak als je wilt.

Voor acupunctuur: Alle organen. Instralen van de “witte straal”. Met name de punten aan de uiteinden van de meridianen op handen en voeten.

Voor healing: Chakra- reiniging van beneden naar boven, dan aura-reiniging op DNA- niveau. Tijdens Reiki of massages kan het stokje bij de cliënt gelegd worden zoals je dat met kristallen doet. Met je gevoel en intuïtie voor het hoogste goed van Al Dat Is.

De Golden Crown kost € 40,00

Golden Triangle;

20161213_112542 20161213_112625

Deze powerwand heet Golden Triangle, want de steentjes die ik gebruikt heb zijn die van de Gouden Driehoek; Rosekwarts, Amethist en Bergkristal in de vorm van een Herkimer dubbeleinder. Deze combinatie wordt ook wel de Heilige Drie-eenheid genoemd, de Vader, Moeder en de Zoon. Bergkristal, Rosekwarts en Amethist. Als je de foto kunt vergroten zie je in de punt de Herkimer omwikkeld met verzilverd koperdraad, daarboven een laag Amethist en bovenaan een puur zilveren ophangoog (99 % zilver) in een kraal van Rosekwarts.
Hiermee kun je liefde, helderheid en helderweten overbrengen bij jezelf en bij anderen. Het geeft een zachte bescherming, zoals een ridder je beschermt met zijn schild en zwaard. Ridders waren er van oorsprong om het volk te beschermen en dat doet deze wand. Geeft geborgenheid, alsof je omarmt wordt door de vleugels van een engel. Maakt dat je stevig verankerd in je kern, je hart. Vanuit je hart vind de opschoning plaats , van binnen naar buiten. Dan sta je stevig en rein en weet weer waar je voor staat.Van daaruit kun je er helder voor gaan!Als een ridder, zuiver van hart.

De Golden Triangle kost € 40,-

 

 

Chakra-cleaner


 

Inhoud

Basis: een rode granaat om te aarden en staat voor je basis-chakra. Daarboven een rode koperen spiraal die de energie verspreidt in je aura en verder. Om de spiraal heen alle kleuren van de chakra’s; rode Granaat- Carneool-Citrien-Peridoot-Turkoise- Amethist en een Herkimer Diamant. Daar weer bovenop een groen staafje Toermalijn die dient voor de reiniging van de chakra’s en je lichtlichaam en je aura.

Grote schoonmaak! De kleuren van de chakra’s corresponderen met de kleuren van de regenboog. De bol ligt heerlijk in de hand en nodigt uit tot beschouwing. Lekker kijken en zoeken (naar de Herkimer bijvoorbeeld en andere insluitsels).

Gebruik

Om lekker in de hand te hebben bij t.v. kijken of lezen. Gewoon om naar te kijken en voor meditaties. Keer naar binnen en laat alle kleuren goed op je in werken. Begin bij de basis en grond jezelf goed. Dan lekker op reis via alle opeenvolgende kleuren tot je bovenaan bent, de Herkimer staat voor de Kruin-Chakra en alle bovenliggende Chakra’s, ook die we nog niet ontdekt hebben en ons verbinden met de “hemel” ofwel de plek waar we vandaan komen. Maak verbinding met de zwarte toermalijn en schoon alles lekker op, visualiseer daarbij wit- blauw licht (de kleur van orgonite- energie en van Maria en Michaël, de zee, het universum ) Geeft bescherming en reiniging van negatieve energieën. Vergeet na de meditatie niet om weer te gronden, zodat je weer helemaal bij jezelf komt. Tenslotte gaan we het allemaal HIER en NU doen, met zijn allen!
Naast meditatie is het gewoon fijn om hem bij je te hebben, soms pak je hem even vast en wordt je Her-Innerd aan je heelheid.

De Chakra-cleaner kost € 30,00

 

Orgonite Amulet ringen

Ringen3                          Ringen5

De Witte Roos;

Witte Roos

Orgonite ring met een witte roos. Verstelbaar. Bevat mijn Magic Powder in aluminium.

Werking;

Geeft rust en aarding, maakt licht en helder in het hoofd. Geeft opschoning van binnen uit. Dit proces wordt almaar sterker. Via het hoofd komt de energie binnen, voelt een beetje electrisch, stroomt door je hele lijf en voeten. Geeft grote schoonmaak en versterking van je energie. Verzet je je tegen dit gevoel, dan kan het pijn doen, alsof je tegen de stroom in de rivier op zwemt. Laat je het toe, dan komt er rust, aarding en stroming. Weer opschoning.
Kortom, laat de ring zijn werk doen, je hoeft hem dan steeds maar even om, of juist als je ergens naar toe gaat waar je je sterk wilt voelen. Een vergadering of rechtzaak,

De witte Roos kost € 15,-

Orgonite Ring met Hematiet bolletje

Ring Hematiet

Orgonite met Brons en Aluminium en mijn Magic Powder. Bovenop een Hematiet bolletje.

Werking;

Het geheel in de ring helpt je om je derde oog te openen, zeg maar je helderziende oog, waardoor je beter met je intuïtie kunt werken. Vertrouw op je gevoel.
Geeft aardende energie en geeft tegelijk focus en rust. Hierdoor ben je in staat je pijlen af te schieten. Je voelt je strijdbaar, maakt je klaar om iets neer te zetten, te presteren. Dus via focus met je intuïtie ga je je ding doen!
Ben benieuwd wat JIJ gaat doen!
De Hematiet ring kost € 15,-
Orgonite Ring met Gouden Bolletje
Ring Goud

Orgonite met Brons en Aluminium en mijn Magic Powder. Bovenop een gouden bolletje.

Werking;

Deze Ring maakt je vrolijk en blij. Het opent en maakt dat je je opgeruimd voelt. Je versterkt gewoon alleen al door blij te zijn. Je ziet de dingen zonnig en je voelt je gewoon rustig. Je kunt goed relativeren.

De gouden bolletjes ring kost € 15,-